I think it's love that I'm feeling. suck.

I think it's love that I'm feeling. suck.
Just everyday life | | 2 comments

Give me CANDY! översättning: Ge mig godissssssssssss. (lollolovisa fattar) .)

Jag mår bra.
Det känns bra.
Du är underbar.
Ni är bäst.

Utan er så vill inte jag leva.

Okej. Väldigt djupt men jag behövde skriva lite, som jag ofta behöver.
Denna vecka har än så länge varit mycket bra.
Måndag: Missade först och främst att städa på hemkunskapen på grund av att vi övade med kören. Sen på matten övade jag, Sanna och Ellen på "Jag såg mamma kyssa tomten". Det var kul. När jag kom hem så städade jag mitt rum. Hade också värsta bråket med min mor, nej inget roligt alls.
Tisdag:   ULLARED'!!  Köpte massa kläder speciellt byxor som var mycket behövt!  Som tur var så åkte ju Hultgrens dit också så jag kunde hänga med Bell och ha massivt med skoj.
Onsdag: Övning inför skolavslutningen. Tävling och lekar vi vann inte men vi borde ha vi var bäst och alla andra sög.  Sjöng julsånger med um/uk inför en lite äldre publik, som verkade njuta av det. Det gulligaste var dock att en gubbe sov (han satt längst fram) och att en liten man kollade runt lite och såg en man sitta med armarna i kors, då tittar han extra mycket och sätter sedan armarna likadant och kollar åt samma håll som den andra! HAHA CUTE :) 
Torsdag: Skolavslutning! Klassen sjöng och vi var bra!! Det gick också ganska bra när jag sjöng, Melia och Hampus ägde dock allt. Fick sedan betyg (!!) och sen ännu en föreställning.Åkte till stan med Ellenärpåsmällen och Emfli, vi kom på värsta pakten sal-08 ^^ :) ( SKAFFA ER ETT LIV. hosthosthost) Dom var snälla och tog hand om mig där vi gick i mitten av gågatan med glittriga tomteluvor och undrade varför folk stirrade. fnissfniss. Fortsatte sedan att gå med Bell, åkte sedan hem till henne och så fick jag min julklapp som var/är JÄTTEFIN. två armband i blått som för övrigt kommer matchar min klänning som jag ska ha på findansen .) Sen hem, kolla på tv, inte göra något, bara sova lite på golvet.


Just det, hände ju en hemsk sak. Jag blev misshandlad av Bell.
Hon satt på mig och knäade mitt ögonbryn som faktiskt fick ont!
Hon satt på mig och kittlade mig så jag skrek och fick panik.
Hon knäade min näsa.
Hon knäckte min hand.
Och sen så skulle hon ta kort på oss men jag var aldrig med på bilderna!! hmffpt. nejdå inte bitter. dumfis .)

Så om man inte räknar med mina blåmärken och min brutna näsa, hand och mage, så mår jag bra.
LÄNGTAR TILL BOLLIADEN SÅ SJUKT MYCKET!!! måste ju hitta någon att gå med på findansen. :) 

Just everyday life | | Comment

Bästa.

Fredag. En mycket bra fredag som jag tyckte om väldigt mycket.

Först och främst så kom Ellen till skolan och gjorde min dag bra, vi flummade järnet och hade såå otroligt roligt!
Wiengummin. HAHAHAHAHAHA. oj fyyy vad jag dog, skrattade ihjäl mig och kunde inte sluta!
Kom också på ett nytt smeknamn till Ellen, som jag för övrigt skrev på hennes skåp och pärm, ja jag är lite smått elak men det var hysteriskt roligt!!

(8) Ellenpellen är på smällen (8)  ( tänk er att jag gjorde en rolig och pinsam dans till, då blir det plötsligt MYCKET roligare!)
Vi drog till stan och skulle fixa Melias present men et blev inte så, ska inte säga varför vill ju inte förstöra suprisen.
Ellen du är sååå bäst!

Sen åkte jag hem och gjorde iordning mig och åkte till Yohannas. Jag, Bell och Yo hade så grymt kul så jag vet inte vad. Frågan är vad vi gjorde i 4 ½ timma för jag kommer bara ihåg att vi pratade och chattade. Nej nu kommer jag ihåg! HAHAHA vi kollade på tonvis med EFY bilder och vi dog, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fyyy vad läskiga vissa bilder var! (blinkblink, ni vet vilka :) ) Sen fick jag lite ryck på vissa bilder och klarade inte av att kolla på dom pga av lite olika skäl. Men åååååååååhh det var ROLIGT och alla var så minimalt små!  Och sen när vi frågade dom frågorna, jag blev lite putt på er ni är dumma :( Fast mitt misstag var ändå ganska roligt :)
Ni är GRYMMA och ni får mig på bra humör, TACK!!!!!!!!!!!!

Denna dag var grymt bra, kan inte riktigt komma över att den var så bra men den var det. Bell och Yo, efter bolliden kör vi helnatts grej :) kan ha lite saker att snacka om då.

Är ju nu söndag och idag har det inte hänt så mycket, bell var sjuk. Men inget roligt som alla vill veta. Men förlåt för allt jag har hållt på med. med lagen för det blev så fel och jag menade verkligen inte det. Sorry, men tack för att ni är så bra vänner.


KRAMKRAMKRAM babian. puss på folket.  (bilder från i fredags kommer :) )

Just everyday life | | 4 comments
Upp