Varför kan man inte bara inse sanningen?

Jag är helt putt på en viss peson just nu! Inte sur eller något, människan är ju finast på jorden men kan du inte fatta!! Du sa ju själv att du hatade sånna som sa så men hallå du gjorde ju precis samma sak! Kvinna, sluta ljug för dig själv inse att du är underbar, grym, bäst och SMAAAL! nej jag kan inte prata om sånt här för jag kan itne riktigt fatta hur folk inte kan inse det! När man är smal då ser man ju för hela friden det!!!!  UGG! Du vet ju min åsikt, "skrek" ju ut det på msn typ. (stora bokstäver =P )  Men du måste seriöst förstå det, jag skriver inte det här för att du ska skriva något om att jag ljuger eller något, om du tänker skriva det så är det ingen idé att du skriver något alls. Men snääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääälla! FATTA!. tror du allvarligt att jag ljuger för dig? du kan ju fråga vem som helst!

Du är underbar<3 Saknar dig ju!!!

Just everyday life | | One comment

lycka.

Just nu är jag allmänt glad. Även om saker och tin inte är perfect så är det bra nu, det är sjukt bra. Jag har börjat acceptera saker och sluta hänga upp mig själv på saker. Det är lite freaky att jag har börjat bry mig om min kropp, det har alltid varit så att mina vänner har klagat över sin vikt och allt sånt som bara dom kan se och ingen annan och jag fick stå ut med det. Jag klagade ju på dom och blev irriterar för att dom tjatar på att dom var tjocka när dom var smalare än mig! Men nu har jag faktiskt börjat bry mig om vad jag äter och att jag rör på mig tillräckligt, jag vill ha bra kondis!!! Jag och Calle har påbörjat ett inte-äta-godis-löfte eller vad man säger och vi är nu uppe i andra veckan och denna veckan/helgen har varit värst än så länge för jag viiiiiiiill ha godis!! Vill ha lite wiengummin! =(
I fredags så spelade jag och Bell lite badminton och vi ska göra något varje vecka typ och jag har gått mer och cyklat med Ellen till skolan på en cykel utan luft i däcken, DET var jobbigt. dog typ. hahaha.

Jag har slutat sminka mig i skolan nu, oviktig fakta men så är det för jag har inget behov av att ha smink längre och jag känner mig lite mer fri på något sätt eller jag vet inte. När jag ser tjejer gå utan smink så tycker jag att det är jätte strongt för att det är inte många som gör så nu blev det väl dags att jag gjorde något som jag tyckte var bra. Eller något sådant.

Skolan är ganska mycket just nu som jag inte känner att jag har gjort, det är mycket som gör att jag känner mig lite värdelös i skolan. Jag kommer sänka mig i en del ämnen det är jag nästan säker på...
Vi fick tillbaka matteprovet i torsdags och jag är verkligen jättenöjd för det har gått mycket bättre än det brukar gå i matte fast väldigt irriterande är att jag fick ett ynka halvt poäng från MVG!!!!!! grrrrr. död åt tvåan som ska vara över cm när man ska skriva i area. slarvfel. hate it! jaja.
Have a good life! jeje.


Jag vet ju förresten vad jag ska bli när jag blir stor! En sånn där som rabblar upp namnen på stationerna! DEt hade jag glömt bort att jag hade bestämt. =P  Saknade minnen. släpp inte taget!
Just everyday life | | 3 comments

Just have a little Faith

Alltså jag börjar skrämma mig själv. Jag tappar bort saker mer och mer, denna veckan har verkligen allt försvunnit och jag måste leta igenom hela huset för att hitta det och sen så har vi ju dom fallen som inte vill bli hittade. Jag pallar inte. Men men. det är ju helt normalt att tonåringar tappar bort nycklar och papper och böcker på en vecka. Men det värsta är att om jag bara lägger en sak på köksbänken och några minuter senare måste leta igenom halva huset eftersom jag för allt i världen inte kan komma på var jag lagt dom. jaja jag ska inte tråka ut er.

Detta skrev jag igår med andra saker som jag faktiskt trodde att jag lagt ut men tydligen inte så nu ser jag att bara en del av inlägget sparat och jag orkar inte skriva om det. Det handlade mest om helgen som har varit superhärlig. bara härlig och skön och slapp.
Picnic med Bell, se på hairspray med Bell. 

Fika med Megan, spela BT på datorn. Se på lam film med Olivia,  se på Stolthet och Fördom, lägga Olivia, se på Stolthet och Fördom igen. Bli kär i Mr Darcy. (Matthew Macfadyen)
                    Han är liksom vacker på ett annat sätt.


jappjapp. I lördags kväll så hade jag lite tid över och då ville jag jätte gärna se filmen igen för man får så bra känslor av den, den är helt enkelt jättesöt och härlig. Mr. Darcy ler kanske en eller två gånger i den filmen och jag satt och spolade tillbaka hans leende i kanske tio minuter, sen pausade jag och beundrade leendet ett tag. ååå.

så detta var helgen. bye

Just have a little faith- Micheal Scofield 
Just everyday life | | One comment
Upp