Brännande ansikte.

Mitt ansikte håller på att bränna upp. AJ. Haha jag var inte riktigt beredd på att jag skulle bränna mig igår! Händer nästan aldrig och i slutet av augusti när hösten är på väg? Never. Fast det kvittar ju helt och hållet om vad som skulle verka normalt för jag blev bränd. På näsan och kinderna så nu har jag ett jättefint rött streck. Love it. 
Nu har jag ont i både ansikte och kropp. Mina ben ömmar, min rygg värker och min hals vill inte sluta kittla. (Slut på klagostunden)

MEN
och ett stort men it is, vi vann!! Yesyesyesyes! Så absolut värt all möda och värk!
Jag trodde verkligen inte att vi skulle vinna, troligen mest för att alla i vårat lag var 16 och under. Mest glad blev jag över att ha slått Carro och Vanessa, mina två äldre systrar:D! yeah. Speciellt Vanessa för hon blev så sur, Carro var mest glad för min skull. hahaha! Har aldrig vunnit på fotbollsdagen innan så det känns underbart och eftersom vi också vann på svung känns det ännu bättre:). Kan inte riktigt fatta det men aaaaah. happy!

Vi vann!!!

Det känns riktigt skönt med en ny vecka imorgon, så jag kan lämna denna veckan bakom mig för den har varit allt annat än härlig. Vissa saker har varit bra för mig (hoppas jag) andra var bara allmänt jobbiga:P. Men en ny vecka som blir så bra som jag gör det. Första grejen jag ska göra är att städa mitt rum:). Det ser vi fram emot! Haha.

Tack för att ni läser:). Love to you all folks!
Just everyday life | | Comment

Varmt långt bad.

Denna dagen har varit seg. Jag har mått blää och jag har inte orkat med någonting. Har typ levt i sängen eller soffan. Mycket till dag hah.

Men nu ska jag fortsätta med min hälsokur. Ska gå och koka lite te med citron i. Urk. Det kommer vara lika äckligt nu som det var imorse men allt för att bli frisk!
Sen ska jag ta ett skönt bubbelbad och ligga där till musik tills min hud är alldeles skrynklig.
Måste må bra till sinnes innan jag blir frisk.
Sen så ska jag dricka honungsmjölk och sova sött.


(troligen packa tills imorn också men får se)

Byebye homies. love

Just everyday life | | Comment

All I need

Well all I need,
is the air I breathe and a place to rest my head
.


Aldrig någonsin har den texten slagit mig så rätt.

Can't I just close my eyes and come back when I can breathe again?
jag orkar inte bara, förlåt.
Halsen gör ont, öronen värker och jag hostar stup i kvart. Jag får inte bli sjuk nu, jag ska spela på lördag!  


 
How much will it hurt?
Just everyday life | | One comment
Upp