Don't laugh at me, don't look away.

Färdig packad, redo för säng och inte trött det minsta.
Lite duktigt av mig där:) Imorgon kan få komma nu, nu ser jag fram emot det och I am ready! Tycker där emot väldigt synd om skåningarna (mattis:)) att de ska åka vid nio, ikväll! Vi åker vid halv nio imorgon bitti.

Positiv. Ja minsann. Här är man duktig:)

Love.
Just everyday life | | One comment

I'm gonna turn up the volume.

Mycket har jag missat att säga. Min jul var härlig, som jul brukar vara. Min Keane tröja är använd och skivorna lyssnade på. Åh vad jag älskade den presenten, lite mer än resten:)

Jag tänker inte dra hela min jul här, jag har mest hängt med mina systrar och sett på film. Mycket bra filmer måste jag säga! Atonement, Nothanger Abbey, Stolthet och fördom. Jag älskar gamla klassiska filmer. Vi såg den gamla stolthet och fördom som är fem och en halv timme lång, sjukligt bra! Pappa gnällde igenom kanske halva sen gav han upp och gick och la sig.

Nu sitter jag här i högklackade -som jag inte kan gå i- och i en grå klänning, det är vad jag ska ha på mig på nyår. Det viktigaste är fixat till resan nästa vecka. Jag har nu faktiskt insett att jag ska till Gävle och att jag ska träffa allt folk nästa vecka! Ska bli roligt nu när jag har en bra inställning:).

En kommentar som min söta farfar sa:

- Det är tur att du blivit så vacker, du som var så ful som liten. En av de fulare jag sett faktiskt. Men barn är ju inte särskilt vackra.

- åh tack Farfar.


hahahahahah och det var inte första gången. Men jag brukar försöka se det som en komplimang. Det där med att jag var en av de fulaste var dock något nytt sen sist. Efteråt kom Alex och la armen om mig.
-Han menar det inte så vet du.
:) Det var lite sött för jag tog verkligen inte åt mig, det var bara en kommentar från min farfars sida när han försökte vara rolig. Även ifall han var allvarlig till viss del så bryr jag mig inte jättemycket, jag var ganska ful som liten. Jag såg ut som en bulldog. Jag är glad att jag inte är så ful som jag var. haha. Älskade Farfar!

I'm gonna go to the country where nothing goes on. I'm gonna bury my head where I can't hear the sound of bombs.
Playng along.


I'm gonna turn up the volume.
I'm gonna turn up the volume.
I'm gonna turn up the voulme,
´til I can't even think.

ΚΞΛΝΞ

Love.

Just everyday life | | 3 comments

To tired to be fighting.

Julavslutning. Hemsk sång. Dåliga betyg. Kramar. Hem. Måla. Slå in paket. Kalas. Skratt. Gemenskap. Ökad kärlek till klassen. Åka bil. Springa till ica efter stängningstider. Prata. Ge presenter. Se på film. Köra mariocart. Äta glass. Ballerinakex. Prata. Sova. Vakna. Ut till stan. Se på The holiday. Hem. Se keane's live inspelning.

Ja detta var mina två senaste dagar i snabbspolning. Jättekul och underbart<3 Partyt var hos Lovisa och det firades för både henne och Emelie. Hur underbart som helst. Vårat lag var grymt bra, hahah så sjukt kul var det! Sen hade jag, Emelie och Ellen myskväll i Ellens lägenhet. Hur mysigt som helst och åh vad jag älskar er två.

Nu ska dock dessa två underbara dagar avslutas med en kväll hos Yo! YoYoma. YEAH. hahahah:)! Vi ska lyssna, se och sjunga till KEANE. En perfekt kväll. En perfekt avslutning på två underbara och roliga dagar.

Tack till klassen, speciellt ni tjejer som gör den så bra. Jag älskar att vi fortfarande lär känna varandra bättre och tycker om varandra mer och mer efter två och ett halvt år. Jag är nästan lite rädd för skolavslutningen i juni, jag vill ha kvar min klass<3

Tack Melia och Ellipelli för en så otroligt mysig kväll/dag. love you both.

och TACK Yo för att jag ska åka hem till dig och ha en underbar kväll! Du är underbar.

Detaljer kommer kanske. Tack för att DU läser. Love!

Just everyday life | | 4 comments
Upp