stöd

Jag vet inte hur jag ska kunna stödja andra när de mår dåligt. Jag tror nästan jag gör det värre, det känns som om jag bara stör och vad jag än försöker så funkar det inte på något sätt. Men men.

=/

Nu har jag suttit i en och en halv timma och väntat på badrummet och så kom jag på att vanessa har spelat piano i si sådär en halvtimma minst så då har badrummet varit ledigt! gaah. surt asså.

orkar inte. och hinner inte. vill sova bort detta och må bättre imorn.

PUSS ni betyder något och jag älskar er. KRAMKRAM
Just everyday life | | Comment

en tår av sorg

just nu vill jag inte skriva mycket. jag har inte skrivit något om torsdag men det är verkligen så hemskt så jag tänker inte skriva om något glatt i detta inlägg. Det här inlägget är hedrat till simon, det är kanske inte så speciellt när jag inte ens kände honom men jag vill göra det här för att visa sorg och respekt. Innan så undrade jag varför och tänkte att han måste haft det dåligt hemma eller mycket i sin klass men Sanna sa en väldigt bra sak idag. Att det inte handlar om varför utan mer om att det har hänt och att vi måste se till att det inte händer igen. (inte exakta ord, men på ett ungefär) imorn så ska det vara en minnesstund och vi ska sjunga tears in heaven och det kommer vara så ledsamt och sorgligt. jag kommer inte kunna sjunga. Speciellt inte kunna ha spanskaprov efteråt.

till simon.
du ska veta att du är saknad.
var du än är nu, så hoppas jag att du har det bra.
det går inte en dag i skolan då vi inte tänker på det som hänt och det är bra att vi påminns att något så hemskt kan hända och ser till så det inte händer igen.
Just everyday life | | One comment

sitt och tänk, spring och skrik.

sitt och tänk, spring och skrik.Jag är verkligen sämst på att tänka innan jag pratar och jag är helt supermongo.
HAHA. oj fy vad jag skrattar åt mig själv.


Idag har det varit en ganska bra skoldag förrutom att jag fick lite ryck på mig själv när jag hoppade på trampetten och inte vågade hoppa ordentligt! Jag klarade ju av det förra veckan!? Men men jag kom över det och kunde tack och lov redovisa så jag har iaf visat att jag kan hoppa över plintar och ja sånt. :) Har gjort färdigt SO uppgiften och det känns sjukt härligt faktiskt, nu är det inte mycket läxor och sånt! Förrutom provet på tisdag så har vi bara engelska och kanske teknik, såå totalt frihetskänsla!
Jag och Bell fick till lite åh-jag-vill-ha-en-pojkvän-snack, patetiskt men åh så gulligt om man typ går runt hand i hand på stan och man bara känner att det liksom finns någon som verkligen tycker om mig. Haha äsch jag är inte desperat, jag kan klara mig. =/ .)
På UK målade vi våra saltdegsgubbar och mina blev helt och hållet misslyckade. hah. En av dom skulle vara en sånn där  som Mulan är när hon ska till bröllopsmäklaren och hon hade väärsta ögonbrynen och gröna slingor i håret:) Den andra fick neongult-hår med svarta slingor och en stor ful röd mun och svarta tjocka ögonbryn. klassiskt. Menmen, picasso föddes inte känd.
Pratade sen med Mathias när jag kom hem och jag har aldrig någonsin babblat på så mycket som den här gången. Asså jag pratade på och sen när jag märkte att jag babblade så sa jag till mig själv att sluta och då blev det värre och jag måste ha verkat som ett psyk-fall. sorry (A) Men det var mest när vi pratade om saker som jag VERKLIGEN skäms för att jag någonsin sagt eftersom jag inte ens till fullo menade det. äsch, bättre lycka nästa gång. Men annars så var det trevligt, tackar.

Så nu när jag har lugnat ner mig lite (och börjat andas igen) så kan jag nog inse att jag inte borde bli så upprymd över saker eller att jag inte borde överreagera när vissa saker inte är stora alls. Jaja nu måste jag göra färdigt min seminarie uppgift och sen så ska jag göra mina situps och armhävningar. Ska sedan läsa MB och somna med den i huvudet och sooova gott men kort tills jag ska upp till seminariet imogonbitti. gaaah.
MEN. imorn så ska jag simma igen med Melia och sedan så ska vi hem till mig och plugga spanska så att jag är förberedd till nästa vecka och så ska hon sova över. Fett najs.
Ha det bra folket!! puss på er. nu ska jag gå och skämmas under täcket. hah. nej så farligt var det inte, hoppas jag. ryyck. jag ska sluta tänka på det för annars kommer jag bara bli helt nuts om jag nu inte redan är det. gott kvinna, gott.

whatevah! ha det supermega bäst eftersom jag om en månad och 6 dagar är i sthlm! sååå efterlängtat. PUSS
Just everyday life | | 2 comments
Upp