sitt och tänk, spring och skrik.

sitt och tänk, spring och skrik.Jag är verkligen sämst på att tänka innan jag pratar och jag är helt supermongo.
HAHA. oj fy vad jag skrattar åt mig själv.


Idag har det varit en ganska bra skoldag förrutom att jag fick lite ryck på mig själv när jag hoppade på trampetten och inte vågade hoppa ordentligt! Jag klarade ju av det förra veckan!? Men men jag kom över det och kunde tack och lov redovisa så jag har iaf visat att jag kan hoppa över plintar och ja sånt. :) Har gjort färdigt SO uppgiften och det känns sjukt härligt faktiskt, nu är det inte mycket läxor och sånt! Förrutom provet på tisdag så har vi bara engelska och kanske teknik, såå totalt frihetskänsla!
Jag och Bell fick till lite åh-jag-vill-ha-en-pojkvän-snack, patetiskt men åh så gulligt om man typ går runt hand i hand på stan och man bara känner att det liksom finns någon som verkligen tycker om mig. Haha äsch jag är inte desperat, jag kan klara mig. =/ .)
På UK målade vi våra saltdegsgubbar och mina blev helt och hållet misslyckade. hah. En av dom skulle vara en sånn där  som Mulan är när hon ska till bröllopsmäklaren och hon hade väärsta ögonbrynen och gröna slingor i håret:) Den andra fick neongult-hår med svarta slingor och en stor ful röd mun och svarta tjocka ögonbryn. klassiskt. Menmen, picasso föddes inte känd.
Pratade sen med Mathias när jag kom hem och jag har aldrig någonsin babblat på så mycket som den här gången. Asså jag pratade på och sen när jag märkte att jag babblade så sa jag till mig själv att sluta och då blev det värre och jag måste ha verkat som ett psyk-fall. sorry (A) Men det var mest när vi pratade om saker som jag VERKLIGEN skäms för att jag någonsin sagt eftersom jag inte ens till fullo menade det. äsch, bättre lycka nästa gång. Men annars så var det trevligt, tackar.

Så nu när jag har lugnat ner mig lite (och börjat andas igen) så kan jag nog inse att jag inte borde bli så upprymd över saker eller att jag inte borde överreagera när vissa saker inte är stora alls. Jaja nu måste jag göra färdigt min seminarie uppgift och sen så ska jag göra mina situps och armhävningar. Ska sedan läsa MB och somna med den i huvudet och sooova gott men kort tills jag ska upp till seminariet imogonbitti. gaaah.
MEN. imorn så ska jag simma igen med Melia och sedan så ska vi hem till mig och plugga spanska så att jag är förberedd till nästa vecka och så ska hon sova över. Fett najs.
Ha det bra folket!! puss på er. nu ska jag gå och skämmas under täcket. hah. nej så farligt var det inte, hoppas jag. ryyck. jag ska sluta tänka på det för annars kommer jag bara bli helt nuts om jag nu inte redan är det. gott kvinna, gott.

whatevah! ha det supermega bäst eftersom jag om en månad och 6 dagar är i sthlm! sååå efterlängtat. PUSS
Just everyday life |
#1 - - yo:

hahaha SÅ BRA ÄR DU!

#2 - - mathias:

skärp dig lite va? det var askul att snacka med dig.) om du inte gillade det så säger vi så här, du får ringa om du nu vill... så slipper du skämmas eller så. pojkvänsfronten löser sig:) du är bland dem sista som ska oroa sig för det **lyckospark**

Upp