sisters by heart

sisters by heart

Ibland är det såå härligt att vara barnslig och inte bry sig om vad folk tycker! Jag borde göra det MYCKET oftare.
| | Comment

ny info.

okej nu har jag hittat billigare resor till och från sthlm!! 95 kr dit och176 hem, jag måste ha kollat fel igår när jag såg att det var 95 dit och hem. :P Jag var trött! Ska dock inte boka förrens  imorgon kväll då pappa kommer hem, hoppas bara priserna finns kvar!! FY vad jag längtar.
onsdag-söndag. yey! Nu orkar jag inte skriva mer än att jag skulle pluggat med Ellipelli idag men istället så bakade hon kladdkaka och jag smsade. MYCKET roligare faktiskt.
Snart sportlov och snart göteborg. mycket kul!!!!!
kram!
Just everyday life | | One comment

viljan.

okej det gick inte så bra. Jag stängde av datorn, satte mig med la familia och hade hemafton sen duschade jag och satte mig här igen. :) klockan är 22.00 och jag måste sova för att orka upp imorgon, men ändå. När jag skrivit färdigt det här så ska jag ner och städa lite och välja kläder tills imorgon, sen så ska jag läsa MB och sooova gott tills mitt hatade alarm går på och jag sakta drar mig ur sängen för att stänga av den. Sen lägger jag mig i sängen igen och somnar om tills mamma väcker mig och håller på om att jag kommer sent tills bussen om jag inte går och blah blah. Jag drar snabbt ihop lite saker, tacksamm över att jag packade allt igår kväll och sen springer jag till bussen med mössan på för att ingen ska se min fula frisyr.
Sedan är det en sömnig seminarie lektion och sen så plattar jag håret, sminkar mig, borstar tänderna och går till Ellen. Där äter jag frukost och kollar på disney channel och sedan går vi till bussen.

Det är vad som kommer hända imorgon bitti. Jag ska på kamratsstödjar utbildning i pingstkyrkan och det lär ju bli intressant. Hoppas iaf att det blir roligare än lektionerna. Puss på er som betyder något. ALLA betyder något :) (haha smart där maggis)  Men åh jag är så sjukt glad så jag vet inte vad. Jag sitter här i mina randiga långakallingar och min blommiga tröja och ler för att allting är superbra.

Dock så är det dyrt att åka till stockholm :( bajs. resa dit kostar 176 (skapligt) tillbaka är det typ 230 om man inte åker vid tolv på natten och kommer hem vid halv fyra för då kostar det 176 :) Jag tycker vi åker nattbuss Johanna :) fats jag tror inte jag får det för mina föräldrar, men ändå :P

jaja. jag ska inte tjata. KRAM PÅ ER!!!!
Just everyday life | | 2 comments
Upp