Goodbye.

Imorgon drar jag. död åt mig. Jag kommer inte ha en dator på tio dagar, är inte så illa egentligen. Men jaja hejdå folket.
Ska GÅ till köpenhamn.  Typ 30 mil! heeeeeelt insane! Men jag kommer antagligen inte ha min mobil på så mycket så då vet ni om jag svarar sent ellet så.
Jag har precis insett att jag är dum i huvudet som gör det här, men hah, vad gör man inte för lite annorlunda vardag!  Men man går faktiskt inte till köpenhamn då, men jaja "hej jag är dryg!" haha.

Kolla tidningar och sånt sen, vi ska vara med! I radio också :D yeeeah.

So long. love to you all!
Just everyday life | | 2 comments

Underbara små saker.

Jag tog en promenad igår. Har verkligen börjat älska att gå ut och gå, tiden för mig själv, tiden för tankar.
Sjungandes innuti mitt huvud gick jag och log för mig själv. Att man kan ha det så bra. När jag kom till fårhagen såg jag ut över vättern.
Det blåa vackra vattnet och känslan av den lugna och varma vinden som kom.
Jag älskar när det blåser.
Blundandes stod jag still och njöt. Njöt av livet, av lyckan, av allt jag har runt omkring mig och i mitt liv.
Sakta började jag gå igen, längs med spåret tills jag kom till
bänken.
Min bänk.
Det vackraste stället på hela promenaden. Man kan se ut över sjön och över skogen. Med boken i högsta hugg satte jag mig där och började läsa. I ungefär 20 minuter satt jag och läste om en lite pojke med ett hemskt liv. Att folk har varit med om sådant på riktigt är hetl sinnesjukt, när andra har det underbart.
Livet är inte rättvist.

Sen fortsätter jag gå och sen springa. Rundan är alldeles för kort.
Väl hemma, trött och svettig tar jag en kall dusch.
Småsakerna kan göra allt underbart.
Härligt.
Just everyday life | | Comment

Bra dagar.

Denna veckan har varit riktigt bra. Jag har mått bra hela veckan och alla människor har varit schyssta! Onsdag kväll /eftermiddag var nog bäst, om inte sleepovern hos Yo. Men i onsdags så åt jag, yo och cissi på donken och vi pratade massa. Sen gick vi till friadalen och pratade i någon timme och träffade de andra. Efter ett tag så vi gick hem till YO yoma.  Kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad vi gjorde sen. haha. Vi pratade väl typ. Det är ju det vi brukar göra haha. Sen hjälpte vill till med stolarna. Jag har hjälpt till med stolarna några gånger denna veckan. Det var inte så tråkigt som jag trodde att det skulle bli, tack vare folket.

En vecka med mycket sol och värme, där av lite  mer färg på min ljusa hy. Mycket stolt över mina linjer! Fast sen så stekte vi ganska mycket när vi var på västersjön och badada och solade. Jättemys. Cissi och Yo är grymmast!<3

Jag är ganska besatt av min mobil, lite komiskt och väldigt ointressant. hahaha. Strunta i vad jag säger, säger bara allmänt konstiga saker ibland. haha

Ååååh. Måndag är snart här! Freaky. Då ska jag börja GÅ till Köpenhamn, totally insane I know! Men nu går det inte att ändra sig, jag ska klara det!! 
(en ganska bra sak är att jag har en stor chans att få ännu mer färg. haha jaa jag är ytlig!) 


Have a happy summer. Lovelove.
Just everyday life | | One comment
Upp