Osammanhängande ord.

Just nu känns det ganska surt, att det var tvunget att betyda. Det borde ju inte göra det men det gör ju det. Är ju inte ens säker själv, men vill ändå få chansen. Inte dömmas på förhand. Men det verkar inte heller som om jag har blivit det. Låt det bara vara som det är och låt chansen komma. Eller låt den försvinna. Men bara när du  vet.

Just everyday life | | Comment

Vinnarna av fotbollen, svung 08


GLENNGLENNGLENNGLENNGLENN!!

GÖTEBORG GÖTEBORG GÖTEBORG GÖTEBORG GÖTEBORG GÖTEBORG!!!! GRYMt JOBBAT!
Just everyday life | | Comment

Över förväntningar!

HEJ FOLKET! Nu kommer jag helt överlycklig med nyheterna om svung. Och kväll hos Sanna.

Svung.
Åkte i tisdag och den dagen var faktiskt sjuktkul!  Mathias och Jacob bytte grupp så dom kom med mig och det var jättekul! Jacob var lite skrämmande och jäääääterolig! Fågeläggmördaren nummer ett är mathias :)  haha. Vi hittade ett ägg på marken och Jacob var säker på att det var fake, så Mathias skulle kasta den mot trädet bara för att bevisa det typ och så bevisas det at det var riktigt och att vi hade dödat en fågelunge eller något. Fast det såg ut som en vanligt ägg. Det var kul! :) Jacob och Mathias höll på med sina immitationer av typ Ondskan och Bestefar och sånt. Svinkul!
ERIC PONTI! ettstickslaget.
Bestefar jag kan icke simma. Det kan icke jag heller. PÅ danska eller något. kulkulkul!
Den dansen var riktigt bra faktiskt, släppte loss och skämmde säkert ut mig men hur mycket bryr jag mig egentligen på en skala?
På onsdagen spelade vi två fotbollsmatcher och de första vi möttekom typ från örebro och det var ingen svårmatch. Vi slog dom med 4-0. Soft. Lovisa gjorde tre av dom och jag en. Jag och Lo var faktiskt ett riktigt bra team uppe på topp, hon la snygga assister  och jag la bra passningar. samma sak typ. Men det snyggaste målet var verkligen när hon la den SNYGGAST hörnan så sjukt perfekt till mig som jag sedan lätt klackar in. LOVE! Sen spelade vi mot stockholm direkt efteråt. Död typ. Benet värkte sjukt mycket och vi var helt slut efter att ha spelat i en halvtimma. Dom vann iaf med 3-1. Huffe gjorde ett snyggt mål, så vi blev inte helt utklassade.
Den kvällen var det talangshow och de var jätteduktiga dom som var med! Mattis var coolast! Dansen var väldigt kort den kvällen men vi shakade järnet! love.
Torsdagen. Vi drog till en strand och spelade volleyboll, det var några stycken som drog ihop ett lag så det var Mattis, Lars-richard, Stefan, Peter och Maxine och jag då. Vi kom faktiskt trea!! Och det andra laget vann precis med två poäng efter att ha kört ganska mycket längre än vad man skulle. Det var KUUUUL! Vittnesbördsmötet var underbart, jag var faktiskt uppe. Dog typ men var väldigt stolt över mig själv sen! :)  Den kvällen var det findans på något ställe ute på landet, jag gick med Anton. Det var jättekul. Livebandet var sjuktgrymma! Bautista är verkligen duktiga! Bussen hem var dock roligast. Jag satt och pratade i nästan en timma med Benjamin, Jonathan, Alexander och Anton. Grymt schyssta!
Fredag så gick vi upp och packade. Vi hann inte gå på någon aktivitet eftersom vi packade. Sen gick vi till fotbollsplatsen och spelade final. PanikPanik!!! Men vi vann! 3-2 OTROLIGT! vi vann! GLENNGLENN! Alla heter Glenn i Göteborg!  Första målet gjorde jag efter en jättefin pass av lovisa, LOVE! Andra målet av lovisa efter en pass av mig tror jag. Vet dock inte. Sista målet gjordes av Maria! (eller så var det lovisa som la första och jag andra, kommer inte ihåg.) Den upplevelsen glömmer jag nog inte! seriöst åhhhh! Sen vann killarna på straffar! så sjukt! Alla var grymma!
GÖTEBORG TAR ALLA!
Sen så åkte vi hem, sa hejdå till alldeles för få människor och åkte hem med buss. Bussresan var skön, sov nästan första timmen. Sen pratade jag mest med olika folk. Satt längst bak sen med dom coola killarna från Kungsbacka, Alex, Anton, Benjamin och deras ledare. riktigt kul! Alltid kul att lära känna nytt folk!

SÅ det var svung! Det var bättre än förra året och det var underbart! lovelovelove!


Var hos Sanna på kvällen idag och åt pizza och  pratade massa med Agnes, Malin, Calle, Sanna och Leo. Det var jättemysigt och trevligt, vi pratade om en massa kul! insåg faktiskt hur mycket jag saknat dom. Ni är underbara!! (hittade texten sen) HALLELUJAH! :) Love to you all. Lev nu.
Just everyday life | | 2 comments
Upp