yes...

Nu är jag faktiskt i VästerHaninge och chillar. Har absolut inget att skriva för jag orkar inte haha, intressant. Men vi har haft kul... höhö.

Lamaste inlägget någonsin men ändå. ha de! kram
Just everyday life | | One comment

suck.

suck.
Dessa skönheter vill jag ha. Jag hade ju insett att jag inte skulle få dom och jag hade accepterat det lite smått,  men så kommer alex hem med ett par sånna på sig!! Det blev ju inte lättare, suck. Men jag, eller pappa rättare sagt hittade ett par snygga skor  på intersport  så det får funka istället.  Dom är ganska mycket billigare och svarta, så aningen lättare att hålla rena med tanke på hur duktig jag är på sånt, hah.
Just everyday life | | Comment

Musiken sjunker sakta in.

Jag tycker verkligen om min familj ibland, eller alltid egentligen men lite mer ibland. Nu så kan jag höra en av systrarna sjunga medans den andra kompar och så hör jag mamma och pappa tjafsa lite och Ollis springa runt. Ja så vill jag ha det, förrutom mamma och pappa delen såklart men man vänjer sig ju. =)
                   Är så opeppad inför imorgon som man kan bli nästan, det är väldigt många som har strukit sig från listan så det blir inte så många men det blir kul ändå. Lets hope so. Imorgon måste jag alltså gå upp typ klockan sex och sätta på mig varma kläder och skor och sen så ska jag GÅ fyra mil. YEY, bättre väder kan det ju knappast bli heller. Jag  var ironisk om det var någon som inte förstod.  
          Man kan inget annat än att njuta när systern/systrarna sjunger, är faktiskt lite stolt över att dom sjunger så fint. Glad är jag. Gjorde en bra deal idag med syster nummer 1, alltså Alex. Hon ville ha mina långkallingar men jag vill inte ge dom till henne så hon erbjuder mig 150 för dom.=) mäktigt alltså. Jag fick dom i julklapp av Farmor men hon har inget emot det tror jag inte så jag har alltså tjänat lite extra cash. häärligt mannen.
Påsken är en sånn härlig tid för då kommer familjen men det är ingen stress som vid jul, det är mer som en chill tid med god mat och godis. Kan inget annat än att älska det.

En helt ny värld...
 
(det är den dom sjunger just nu)

Ha det gott människor.

Just everyday life | | Comment
Upp