Don't stand in the way

Don't stand in the way

image53

image54
| | Comment

Let the sun shine.

Nu sitter jag här igen, vilket jag har gjort dom senaste två dagarna. Jag har skrivit på min deckare i en evighet eller försökt skriva på den iaf men jag kommer inte på någonting! Det går bläää. Men jag tog precis en paus och satte mig vid pianot och så kom jag på en ny sång. Lite trevligt sådär men jag är ganska nöjd faktiskt, suprisesuprise.
Igår hade jag feber och satt vid datorn hela dagen verkligen och idag kommer jag behöva göra samma sak. Vi har studiedag men jag har nog fortfarande feber för jag är jättevarm och svettas, men jag ska ändå till stan idag! men men.


Please don't stop me from being me
please don't stand in the way.
I'm not the same little girl
I'm just trying to be me.
Let me find myself,
Don't stop me from being me.

Just everyday life | | One comment

det som varit kommer alltid vara bakom dig.

Denna datorn är helt mupp. Den funkar på helgerna ENDAST. Förra veckan så funkade den väldigt sällan men sen på helgen när pappa kom hem så funkade den nästan bra! Och i denna vecka som varit så har den varit helt död, tills igår då pappa tryckte på knappen, DÅ funkade den! Jaja, vi ska åtminstone få en ny imorgon, Christophers gamla dator som tydligen ska vara snygg så det känns soft

Om några dagar så fyller jag år, det är nästan lite läskigt hur snabbt tiden går för det har känts som om det  var två veckor kvar i en evighet men nu så är det jättesnart. Jag har dock inget emot att bli "ett år" äldre, då är man den som precis fyllt fjorton och får gå på sin första svung. haha. Jag tänker lite för mycket. Denna veckan ska bli bra, jag ska bli av med mina jobbiga läxor och så ska jag få lite ordning på saker och ting.

Be yourself with me,
with them,
with everyone.

HA det underbat. kram folket.
Just everyday life | | Comment
Upp