It's christmas time.

Nu blev det plötsligt väldigt mycket julkänsla. Inköpte en adventskalender och snart ska det julpyntas, ganska illa att vi inte har börjat pynta än eftersom det är första advent imorgon och mamma brukade förr om åren börja i mitten av november. Men jul blir det utan 50 julkrubbor (om hon inte har fler?) uppe på hyllorna.

I fredags fick jag också veta att jag är en av de luciorna som ska sjunga framför juryn. Vi hade redan fått veta att det stod lika mellan Emelie och Sanna (man ska alltså bara ha en från varje klass) och att de skulle bestämma sig för vem av dem det skulle bli. Men sen på fredagen så sa Pether till mig att jag också var en av dem eftersom det inte var fler än två klasser som hade luciakandidater så Emelie, Sanna och jag ska nu sjunga för juryn. Så sjukt nervös! Bara det blir någon i klassen så:)!

Regina Spektor är så otroligt duktig. Jag tycker om hennes röst!! Toms är dock mycket bättre, går inte att jämföra. Tom in my heart:)<3

love!
Just everyday life | | One comment

En vän som aldrig slutar spela.Let's turn the page, lets get out of this cage.
Take some time to breathe, the only way is to leave.
But only with you, with no one but you.
Anywhere, but only with you.
Just everyday life | | Comment

Ointressant som allt annat...

Ni som inte redan vet så är spanska väldigt jobbigt. Jag orkar inte med det. Menmen måste åtminstone klara vg på provet! Sist fick jag G+ och med tanke på att jag har mvg i betyg så var det inte något bra resultat.

Sabéis que Suecia es uno de los países de Europa que acoge a número mayor de refugiados?
Översättning:
Visste ni att Sverige är ett av de länder i Europa som tar emor störst antal flyktingar?

Nu vet ni det.
Bloggen tar av min pluggtid, inte bra. Men fortsätt läs! :):)Who are you, what are you living for?
love.

Just everyday life | | Comment
Upp