Leva mer än någonsin!

Alldeles strax så ska jag åka till Yo och så ska jag, cissi och Yo snacka och chilla och sova:) nicenice
Imorgon bitti så kommer vi åka till stockholm. Jag kan inte ens i närheten förklara hur nervös, glad och över exalterad jag är över att ÄNTLIGEN få se på KEANE!!!!!!! Det ska bli så otroligt mäktigt och det är allt jag tänker på just nu. Åh!! Uppdatering och allt om konserten och sleep overn i Alexandras lägenhet kommer troligen på söndag, eller måndag!

Ni får ha det bra alla ni som är hemma, lOvE!!

Just everyday life | | Comment

High five.

Fröken duktig städade idag sitt rum. Tog faktiskt inte alls särskilt lång tid i jämförelse med vad det brukar ta, men sen så var jag ganska mycket snabbare och effektivare än vad jag brukar vara. Jag gjorde det till och med utan att ha varit tjatad på i flera dagar. High five. :] Jag har också gjort iordning mig och ska snart ta bussen in till staden där jag ska umgås med människorna.
Min lillasyster och hennes kompis Ebba har nu på morgonen jobbat på en låt som de skulle ha med i lilla melodifestivalen. Texten var väldigt... hm, intressant? Nej inte rätt ord men helt enkelt konstig men söt. Det var något i stil med:
"Du är så rik, för du är rik. Allt jag vill, är att få en kram till. Jag är din kramis, din kanin".
Jag fick ett mycket gott skratt, men var tvungen att hjälpa dem lite eftersom de redan ha bestämt att jag ska spela gitarr åt dem. Ha ha.

På lördag! Det är allt jag kan säga. På lördag!

Juicy LoVe

Just everyday life | | One comment

Slut

Så, nu är jag nog helt färdig med Andas. Nu är den som den är. Skulle verkligen uppskatta att ni läser igenom den och kommenterar! Skulle betyda jättemycket. Kritik också!

För att läsa allt så kollar ni i menyn till vänster här och kollar under kategorier. Där står det Andas, tryck och rulla sedan ner till första delen och läs delarna i ordning:). Tack!!!

KOMMENTERA SNÄLLA!!
words words words | | 5 comments
Upp