Smilesmilesmile

Jag vet inte riktigt om jag är så nöjd med den nya "andas" delen men jag orkar inte ändra om den så mycket just nu. Det är nog den jag har ändrat om minst av alla jag skrivit men jag kände att det får vara som det är. Får väl något ryck sen någon gång.

Nu har jag bestämt mig. Jag ska gå Media! Det kvittar ifall det är slappt och oseriöst för det är vad jag vill göra just nu. :) Känns ganska så skönt att jag faktiskt har bestämt mig nu, jag kanske ändrar mig inom snar framtid men jag är ganska tveksam på det. Det finns inget annat som jag vill göra liksom. Jag vill skriva. :):)


Juicy LoVe
Can't stop thinking of you and it kind of scares me.
Just everyday life | | 2 comments

Andas, del 4

Kroppen skälver av kylan, men ändå sitter jag kvar.
Tårarna rinner fortfarande ner för mina kinder men jag känner inte längre någon sorg. Dropparna som kommer inifrån blandas med de som kommer från himmelen. Men jag känner fortfarande att tårarna rinner lika mycket som de gjorde innan. Men de gör inte längre ont.
Känslorna är ännu en gång inlåsta i sitt fängelse.

Mina tankar far fram och tillbaka, utan att riktigt fokusera på något speciellt.  Hans blick dyker ständigt upp, igen och igen, ständigt skjuter jag undan bilden och försöker tänka på havet som omger färjan.  Havet är mörkt, en mycket mörk grå nyans. Himlen är bara aningen ljusare. Hela däcket är tomt på folk, ingen vill vara ute i det här vädret. Jag sitter ändå där, med de envisa tårarna som inte vill sluta rinna.
Hans ögon.
Nej! Tänk inte på honom!
Vinden omger mig och jag släpper tanken. Nu känner jag mig fri ännu en gång. Med hjälp av händerna ställer jag mig sakta upp och går fram till räcket. Jag sträcker ut armarna och låter friheten fylla mig. Mitt hår som blåses omkring, mina byxor som fladdrar och regnet som piskar mig i ansiktet. För stunden försvinner allt och friheten är allt jag tänker på. Blundandes snurrar jag runt och runt, med armarna utsträckta och jag låter mig själv skratta, jag skrattar från djupet av min själ. Jag bara släpper det jobbiga, det är bara jag och vinden, jag och friheten.  Såhär borde hela livet vara.
Plötsligt halkar jag till och ramlar på svanskotan. Smärtan sticker igenom hela kroppen och jag skriker till. Såklart att stunden förstörs på grund av mig själv. På grund av min klumpiga och tjocka kropp. Mina fötter som är ostadiga och klumpiga, de kan bara gå och dö. 
När jag sitter still märker jag hur kall jag egentligen är. Mina tår har tappat känseln och hela jag skakar av köld. Försiktigt ställer jag mig upp igen och går till trappan. En fot efter en annan. Är inte längre medveten om vad jag gör, bara att jag ska till värmen. Ner för trappan, in till hissen och ner till hytten.
Utan att försöka byta kläder lägger jag mig platt ner på sängen med täcket runt mig. Drömmarna kommer till mig innan jag slutar skaka.

Borta i drömmarna. Äntligen.

words words words | | Comment

Nothing in my way

A turning tide
Lovers at a great divide.
Why do you laugh,
When I know that you hurt inside.
And why do you say

It's just another day, nothing in my way 
I don't wanna go, I don't wanna stay
So theres nothing left to say
And why do you lie
when you wanna die, when you hurt inside
Don't know what you lie for anyway
Now theres nothing left to say

A tell-tale sign
You don't know where to draw the line
And why do you say

I'ts just another day nothing in my way 
I don't wanna go, I don't wanna stay
So theres nothing left to say
And why do you lie
When you wanna die, when you hurt inside
Don't know what you lie for anyway
Now theres nothing left to say


Well for a lonely soul you're having such a nice time
For a lonely soul you're having such a nice time
For a lonely soul it seems to me that you're having such a nice time
You're having such a nice time

For a lonely soul you're having such a nice time
For a lonely soul you're having such a nice time
For a lonely soul it seems to me that you're having such a nice time
You're having such a nice time


Keane...

Inspiration | | Comment
Upp