En rad, här och där.

Ledighet imorgon. Oerhört skönt!! Och apropå mitt förra inlägg, jag hade lite vindruve cravings:)

Vi har börjat på en ny bok i skolan, den enda och omtalade; "Flugornas Herre"
Jag fick den på engelska vilket är sisådär kul men inte så farligt. Än så länge verkar den ganska bra. Jag gillar hur den är skriven och själva känslan som jag får av den. Men jag har inte kommit alls långt så vi får se när jag väl har läst ut den. Det kan nog ta ett tag eftersom jag har utbytesstudenterna som kommer, fast tid för läsning blir det nog ändå!

Ikväll blir det städning utav rum och läsning. Åh vad skönt. (jag menar inte städningen!) En ensam och slapp kväll. Det där låter nästan lite patetiskt men ack vad det är skönt att bara vara själv och släppa allt annat. jappjapp. Det gillar vi.

Mer vindruvor åt folket!

ja just det. Hade ett snack med vivvi idag. Vår nu väldigt omtyckta engelska och svenska lärare. Hon var på bra humör och det har gått bättre än jag vågat tro så det känns grymt bra!!:):)

Just everyday life | | Comment

Dedikerad de där underbara vindruvorna.

Jag försökte hitta en massa bra saker om vindruvor på bl.a. Wikipedia, men nej, där fanns endast listor på vindruvor som man gör vin utav. Inte direkt en super-hit skulle jag säga.
Har ni tänkt på hur bra vindruvor är egentligen? De är underbara!
Gröna och fina på ett positivt och naturligt sätt. Sitter i väldigt smarta klasar och ser fina ut där de sitter.
Smaken är söt och god så att det kan lätta det där suget man får ibland, samtidigt som det faktiskt är en naturlig frukt. Eller kanske inte en frukt, för att vara helt ärlig är jag inte helt säker på i vilken klass jag skulle klassifiera dem i men de ser ut som frukter.
Jag vill slå ett slag för vindruvorna! Som för övrigt nu har ersatt min obsession med ballerina kex. Åtminstone för denna kväll. När man inte äter godis så måste man ju fylla i med annat! Ät vindruvor:)

haha woopwoop!
Just everyday life | | One comment

Grå, kalla ögon kanske. kanske.

Aningen förvirrad av allt. Men bara rädd för att se verkligheten.

Idag har absolut ingenting blivit gjort. Det var ytterst skönt och jag ångrar inget. Never! Inte riktigt sant eftersom jag borde ha jobbat mer på min So- inlämning men som jag fortfarande inte orkar skriva på. Still doing research.
Om ganska så exakt två dagar kommer det en spanjorska hit till mitt hem och ska bo här. Det kommer bli mycket intressant och mycket nervöst måste jag säga. Sedan på måndag kommer tyskan och jag är bara allmänt nervös inför det hela.
Det som är bra med allt är att jag kommer att missa så gott som alla lektioner nästa vecka och att jag istället kommer att få sjunga en del, prata med människor jag aldrig kommer träffa igen. På den negativa sidan har vi dock allt som jag kommer behöva göra för att komma ifatt sen efter den veckan, jag känner ingen utav människorna och att jag kommer skämma ut mig när jag sjunger. SPECIELLT när detta kommer att ske i rådhusparken. Nejdå inte nervös alls.

Vill se Stolthet och Fördom nu! :):):)
You know you want it too!
Just everyday life | | 2 comments
Upp