Skjuter fram det där jobbiga.Idag var det sista gången jag träffade kvinnan, som jag i mitt huvud förknippar till den här låten, innan hon lämnar detta land och åker iväg till framtiden.

Två timmar lång fika, samtalsämnena flöt in i varandra och vi pratade på som vanligt om allt och inget. Om hur kärleken gör ont, om hur våra vänner är riktigt bra, om hur framtiden knappar in och om livet vi vill leva. Så länge som vi möjligtvis kunde satt vi där och skjöt fram det där jobbiga hejdåandet.
När tiden väl kom, då vi omöjligen kunde skjuta fram det längre, då jag var tvungen att skynda mig till min rörlig bild lektion, då hon skulle iväg och växla pengar, då tog vi ett farväl som egentligen inte kändes som ett farväl.

Ingen utsmetad mascara, inga tårar som forsade ner för våra kinder, nej vi kramade varandra hårt och länge, skrattade lite smått, tog en sista bild och gick med ett tapert fejkat leende på läpparna åt två olika håll.
Båda två kollade tillbaka över axeln, skrattade vinkade och vände huvudet framåt igen. Om och om igen såg vi tillbaka på varandra och skrattade åt hur jobbigt det hela var, hur vi båda patetiskt nog låtsades som om vi skulle ses snart igen bara för att det inte skulle göra mer ont och åt hur hela scenen såg ut som en filmscen (det sista stämmer inte riktigt men Johanna kom på det senare).

Men än är hon ju i Sverige, så detta är inget hejdå-inlägg. No way. Tårarna ska inte rinna än, jag skjuter upp dem. För jag vill inte känna det nu. Jag skjuter upp det.
Skjuter upp saknaden och allt som gör ont.  Du är underbar Johanna<3


(Det här och att jag precis såg färdigt på Grey's är för mycket. Nu blir jag nästan arg på att hon åker. Men nej, jag vet hur underbart du kommer ha det. Jag vet hur värt det hela kommer vara sedan. Nej. Inte ledsen. Inte förräns på onsdag. På onsdag är det okej)tårarna kom visst ändå. korv. korvunge. aaah.

Just everyday life | | 4 comments

Gonna live the dream

 En mycket fin helg då Cissi och Lisa har bott hos mig.

Började i fredags med en fika med Yohana och Cissi, hämta Lisa, sen köp utav hur mycket godis som helst och mys med film hemma i det vita huset.
Lördag vaknade vi vid tio men spenderade i stort sett halva dagen i mitt rum, chillandes på sängarna. Framåt tre åt vi frukost och gick ut ur rummet ordentligt for the first time. På kvällen var det dags för Johannas goodbye party a la tema Hawaii!

Jättemysig fest, mycket prat, skratt, gosande i filtarna då vi satt på balkongen, bra musik, lite dans och väldigt god mat. Riktigt kul var det!! Jag vann en ananas och ett blomhalsband när jag svarade mest rätt på en grej om Johanna. Sjukt stolt. haha!! 

Idag var det kyrkan, mat och prat. Jag och johanna kom fram till att vi inte ville säga hejdå idag och därför så ska vi luncha tillsammans imorgon. Jag kommer missa min klassföreståndar tid igen men jag känner att detta är ganska mycket viktigare:) oh yes.
Just everyday life | | 4 comments

Kolla. nu.

VECKANS HETASTE LÄSNINGS TIPS:

 http://www.littleretard.blogg.se 

Ni kommer aldrig att hitta något bättre, något roligare eller något snyggare. Ni som behöver stil-hjälp här har ni er frälsning OH yes.

Tummen upp! Man blir som fastklistrad, ja det här är en blogg som måste följas.

CHECK IT OUT. NOW.

Just everyday life | | Comment
Upp