Alltid lika roligt.

Ska nu avsluta svenska uppgiften och sen göra om min spanska redovisning. suuuger. Men jag skriver ett bättre inlägg sen.
Jag är allmänt dödstrött. Bara så att alla ni med era anteckningsblock där kan skriva ner det. (oh so very funny!)

BYE! love
Just everyday life | | Comment

Dagens, så att säga.

*Mina ögon var gröna idag. Jag tror att lila och grön får mina ögon att se gröna ut. Niiiiice! ;)
*Jag lyckades med att steka fisk (som min mor förberett) och hålla koll på maten i ugnen utan att bränna något. Det var t.om gott! Framsteg!
*Min prao-rapport blev färdig.
*Det är bara en och en halv vecka kvar till konserten. (det är alltså över ganska snart)

Det var nog allt på min bra-saker-som-jag-kommit-fram-till-idag lista.
På den motsatta listan finns saker som:

*Jag måste bearbeta spanska novellen innan fredag.
*Jag måste bli färdig med Hjärtans fröjd innan fredag. (Jag har knappt börjat)
*Jag kommer att lägga mig för sent. (igen)
*Jag har inte spelat gitarr och kommer därför suga imorgon. underbart.
*Det är en och en halv vecka kvar till konserten. panik.


Jag är dock på bra humör. Ska ju troligen ha besök nästa vecka, riktigt nice:). Nu ska jag gå och sova alldeles för lite för att sedan vakna alldeles för trött med en huvudvärk som jag kommer att ha under hela dagen. Det var så det gick till igår åtminstone. beeeaautiful.  Happy place!

love.
Just everyday life | | Comment

Sveriges fina huvudstad! Eller utanför för att vara mer precis.

Jättehärlig helg i Sthlm! Kom hem i söndags kväll helt slut efter en tråkig och lång bussresa. Men det var så klart värt det! Vad gör några få ynka timmar när man fått minnen som varar länge? så djupt all of the sudden.

Jag satte mig på tåget klockan åtta, bytte i Nässjö och kom fram på Stockholms station kvart i tolv. Danni's tåg kom in precis samtidigt så vi hittade varandra snabbt, hade ju inte jättegärna gått runt en massa och letat vid midnatt. Vi var ganska så skillade och hittade till tunnelbanan (efter att vi hade gått lite hit och dit och sen frågat en vakt). Vi kom i vilket fall som helst fram till Alexandras lägenhet utan större problem. Jag anser inte Danni's höga beteende som ett problem utan mer som vardag och som väldigt roligt att se på. Citat från Danni: "Vi är i Stockholm juuue!!! WOOOOHO!"

Dagen där på vaknade vi och gick och köpte proviant till vår frukost som sedan bestod av: Fralla, donut, kex(!!), te och juice. Super!
Fram mot eftermiddagen åkte vi till Väster Haninge och blev där mötta av Mathias. Den kvällen bestod av film, prat, Crash och kex. (Hela helgen bestod ganska mycket av kex, mums!)
På fredagen sov jag och Danni ut medan Cissi drog och jobbade tidigt! Tack och lov så ville inte Danni till Seminariet på morgonen sen. puh! Efter en lång skön morgon då vi tog lång tid på att göra i ordning oss så åkte vi med Cissi till Handen. Där mötte vi Henke, Micke och Nils och drog hem till Henke och spelade kort. Riktigt kul. Vissa var ju bättre än andra kan jag ju säga, jag ägde i början men tappade stort mot slutet. Micke var dock den ultimata förloraren kan jag ju säga. ;) Vegabaren får dessutom tummen upp, värsta mysiga placet och god mat! Såg på Madagascar 2 och sen chillade vi medan Henke drog på träning. Spelade lite biljard. Och eftersom jag förlorat i en sten-sax-påse turnering med Micke och Danni så skulle jag dricka någon sjukt äcklig blandning. I den fanns bl.a någon fiskröra, kaviar, fil, grädde, chilisås och bostongurka. ÄCKLIGT! Höll på och spy typ. Micke spelade in det hela så nu finns det online en mycket trevlig liten inspelning på när jag dricker, klagar och nästan spyr. Såååå great.
Vi drog hem sen efter ett tag, spelade crash och sov.

På lördagen jobbade Cissi, jag och Danielle drog och såg på Henkes match. Bra match, även ifall han inte spelade, så var det kul att se. Jag och Danni och sen hem till Krylborn och vi åt och fixade innan dansen.
Stockholms danser är ganska så lama, Göteborg är helt enkelt bättre;). Men folket var nice och vi hade kul ändå medan vi förlorade i singstar och skrattade åt när folk blev uppbjudna. hahahaha.
Efter dansen spelade vi Crash hos Krylborns. Det var jag, Danni, Cissi, Mathias, Henke, Micke, Mattias och Johan. Det var dock bara en kort stund men det var kul:)
Tidigt på söndagen (10.00) var vi i Väster Haninges kyrka, vi var dock bara där på första mötet. Sen åkte vi till Handens möte och var på två där. Söndagsskolan var riktigt kul. Eller ganska lam egentligen, det blev dock sjukt kul. Fast man kände sig rätt dum när man inte kunde hålla sig för skratt! Sen sa vi hejdå till folket och drog med bussarna hem.
Känns alltid så surt när man ska hem, vill alltid stanna i några dagar till. Men surt liksom.

Jättenice helg! Det enda dumma är väl att jag fick en stockholms dialekt och har nu börjat säga ord som värt och random. Inte för att det är särskilt illa. Jag känner mig dock lite som en wannabe när jag säger så. ;)


Troligen lite för lång för att Danni ska vara happy, men du föväntade dig nog inget annat? Jag tog en ganska så snabb genomgång!  Bilder kommer.

Byeeeee. love.

| | 4 comments
Upp