En av de där gyllene tiderna.

En av sommarlovets absoluta höjdpunkter börjar imorgon!! SVUNG

Det kommer verkligen bli riktigt kul med allt och alla. Johannas sista gång liksom, det måååste bli den bästa!
Jag gjorde i och för sig en väldigt idiotisk grej igår, jag anmälde mig till att sjunga och spela gitarr på invigningen. SJÄLV. MED MIN EGNA LÅT. Jag måste under det tillfället ha varit mentalt borta för seriöst, jag kan inte, vågar inte. ÅH fy. mår nästan illa. Och detta skriver jag inte för att folk ska komma med motsägelser om att "nej men det är klart att du klarar det" och allt det där. Jag freakar. Fattar överhuvudtaget inte varför jag gjorde det. dumhuvud priset går till mig.
Okej jag fattar varför jag gjorde det egentligen. Jag tyckte det skulle vara kul, jag älskar känslan av att vara uppe på scenen. Men att jag sen valde att göra det nu på svung med miiiiin låt. Nervositeten förlamar mig.

moving on.
Packningen är inte i närheten av färdig men det gör inget, jag har hela natten på mig. Megan ska nu med och det kommer bli grymt bra! Jag bråkade med min lillasyster om den lagom stora resväskan som hon hade packat in sina saker i (de ska åka till gbg och vimmerby och lite så i fem dagar) men som inte ens var halvfull. Jag vann bråket och fick med mig resväskan som jag alltid brukar ha. Sedan (stupid as I am) inser jag att ojdå sakerna får visst inte plats ändå. KORV. Så nu måste jag ta den större väskan vilket inte gör mig så mycket egentligen, men själva insikten i att jag faktiskt tog väskan från min syster som blev ganska så ledsen och som jag sedan inte ens kommer att använda. Jo men nu är det konstaterat; I'm a bad person.

MEN skuldkänslorna håller inte i sig länge, nejnej, för imorn ska jag bort från jönköping och resa enda till Lomma som ligger någonstans långt ner i Skåne. haha.
Nu ska jag packa in allting i väskan och lägga mig ute på altanen och läsa Pride and Prejudice. Fast det kan jag ju drömma om att jag hinner medans solen är uppe. Äsch jag går ut och lägger mig nu och så packar jag sen. För alla er som bryr er om mina inre diskussioner; here you are.

Just everyday life | | 2 comments

En fin sommardag

Den första sommardagen då jag verkligen inte har haft något att göra. Inte för att det är mindre sommar ifall jag har saker att göra, men det känns som sommar då det är soligt ute och man fixar sim egen mat, solar, läser och bara allmänt strövar omkring i huset som denna dag faktiskt var bemannat av endast två personer. Jag och min kära far som bara satt och jobbade. Det var finfint.

Vid fyra insåg jag att ojdå det kanske är dags att äta något. You think?! Då hade jag ändå varit uppe sen elva. Så dum är jag som allmänt glömmer bort att äta. Dåligt. Men då skrapade jag ihop en massa mackor, för jag tänkte att jag skulle vara starving, tog med lite saft och satte mig på balkongen/altanen vad det nu är för något. Sen tyckte jag att det var väldigt roligt att skriva med kaviaren på mackorna som pappa brukade göra när vi var små. Så då började jag med en bokstav och sen blev det det som ni ser på bilden. hahaha. inte kul alls egentligen, men det var ganska så komiskt för stunden måste jag tillägga.Keane på hög volym i öronen, sol och en tjock fin bok. Alla Jane Austens romaner i en bok som jag kände att jag faktiskt kunde ta och börja läsa på. Pride and predjudice! I like.


Sen blir det allmänt jättetråkigt att ligga och sola. Jag fattar inte hur folk kan göra det?! Jag gick ut och la mig två gånger på hela dagen och lyckades hålla mig ute i max 50 minuter båda gångerna, inte ens så länge. Så då blev det lite lamt fotande med mobilen. haha.Sen gick jag faktiskt in och satte mig med gitarren. Lite mer värt. Jag orkar inte vänta på att bli brun, så jag kör på the white look hela sommaren troligen.

Badade i poolen framåt kvällen med trollet. Simmade lite sisådär, skönt, kallt och avsvalkande.
En bra dag faktiskt då musiken har varit det centrala. Hörlurarna har varit i öronen, skivan har varit i spelaren, datorn har satts på på högsta volym. Ja Keane är överallt och allting just nu. Inte mig emot.

Just everyday life | | 7 comments

Keane live. Vansinne verkligen.

 
Playing along. En underbar låt som jag älskar!! Som ni kanske hör att jag säger haha.
Då var jag i himmelriket. 

 
Min absolut favorit!! ÅH vad den var bra!! Jag kunde ju inte direkt stå still eller vara tyst på den, därav min fina sång (haha) och den väldigt rörliga videon. såååå sjuk!!!  Under andra versen låg han på marken. och SJÖNG! Hur bra som heeeelst!!! VANSINNIGT!En sån otrolig låt!De spelade Under pressure som extra låt. Helt sjukt att de faktiskt kom in en gång till efter att de var färdiga!!!! :D:D

Mitt hjärta slår lite extra när jag kollar på de här. ÅHÅHÅHÅH!
Music | | 2 comments
Upp