Ett ögonblick att minnas

 

Ett historiskt ögonblick. Mitt första videoinlägg på bloggen OCH min första gång som jag kommer ut ur garderoben med någon av mina låtar. Det är läskigt och jag är neeeerrvöööööös. Var snälla med kommentarerna haha, eller kommentera inte alls. Jag är medveten om att jag spelar fel på vissa ställen och att jag sjunger falskt lite här och där, men jag är inte perfekt. Nu får det vara som det är.
Take it or leave it dude.

andasandas. puh.  hoppas ni gillar't!
Pretending to be creative | | 17 comments

Från en besatthet till en annan.

Nu har jag rast.  Och nej då var det inte så att jag direkt tänkt "Jag mååååste blogga för jag har inte gjort det på en dag", utan det var mer så att jag satte mig vid datorn och så när jag kollat igenom mina stuff så kände jag att  "jo men ett inlägg vore ju inte helt fel"
Ingen aning om varför jag skrev det där egentligen, helt ointressant och oviktigt. hahaha. Så typiskt.

Mina böcker som mina kära föräldrar hade beställt till min födelsedag kom i fredags!! YEY.
"Där regnbågen slutar" (tror jag att den hette) Skriven av Cecelia Ahern som har skrivit PS. I love you. Jag har läst den innan, och är skriven som i brev och jag gillar hur den är skriven. Att kunna få brev att bli så bra är verkligen sjukt.

"The host" !!!! En bok av Stephenie Meyer som jag velat läsa i flera månader men som jag inte fått tag på eller haft pengarna att köpa. Den har varit på bäst-säljar listan i mer än ett år nu så den är nog grymt bra. :):)

"Slumdog millionaire" Den där filmen som går på bio nu och som säga vara jättebra. Än så länge är boken jättebra också. Den har vunnit 8 oscars så det är ganska givet att den är bra!

hahah bokcirkeln startar här. ?
Nej men jag funderar på att börja skriva lite om böcker som jag läser. Inte alla men de som är riktigt bra. Kanske inte superintressant men ändå. Lite instick med recenssioner här och där kanske. Wellwell, får väll se.

Nu har jag varit här i Liared i två dagar och jag älskar det. Jag jobbar i köket, med lite allt möjligt sådär och det är riktigt kul. Eller kul kanske är fel ord att använda, men jag tycker jättemycket om det. Sen så har jag ju kännt dessa människor i hela mitt liv så det påverkar ganska mycket också.
Jag har diskat en massa, lärt mig brygga kaffe ( haha), vunnit i ett pingis-spel, läst några sidor i hemkunskapsboken, skärt gurka och annat sånt där stuff. Love it. :) Min bränna som jag fick i onsdags höll nästan på att gå över till en brun-nyans innan jag satt ute i solen en halvtimme och läste i hkk-boken. Nu är jag röd igen, och det ser ju jääääättebra ut. aaaa. allt är hemkunskapens fel.

Det finns en affär som jag utav princip aldrig går in i. Det är en typisk tjejaffär där alla tjejer köper kläder. Inte HM, dem hyllar jag. Men jag har varit där inne en eller två gånger och då har det varit med någon annan och motvilligt. Nu i fredags hade jag en massa tid att fylla i, bibblan var stängd och jag letade efter en klänning så jag gick in i den förbjudna affären. :O Direkt när jag kom in fick jag typ huvudvärk, höhö, och ville ut igen. Men nej jag tvingade mig själv att kolla runt i affären och där. DÄRDÄRDÄRDÄRDÄR. Hittar jag en underbart vacker ljusturkos klänning som bara skriker: KÖP MIG. Jag var ju tvungen att gå dit och känna på den. Prislappen besannade det jag hade anat, men just  den klänningen var värd den summan som egentligen inte alls var särskilt hög när jag tänker efter.
Jag tvingade mig själv att gå därifrån, men aaaaaaaaa. Jag vill ha den!! Det dumma är bara att det är en sådan vanlig affär att det lär finnas massa fler som köper den.  Världens mest perfekta sommarklänning iaf.

Frågan är ifall jag ska gå emot min standard, mina principer och min stolthet och köpa den?

Jo det blir nog så. Fast jag behöver egentligen inte en klänning so badly, för jag har klänningar egentligen. Men ÅH. panikkänsla på hur snygg den var. Det stog Maggis på den. Jag måste köpa den.

Imorn måste jag dit till den där nu mindre hemska affären och pröva det tunna och lätta tyget och sedan köpa den. Måste.

hahaha ångest. Jag är också medveten om att jag skrivit ett helt litet stycke om en klänning om min obsession till den, men just detta händer inte varje dag. Inte med klännigar. Jag blir helt lycklig när jag tänker på att jag ska köpa den:):):)


Nu ska jag dra och jobba igen. Ha det bra folket. Sommaren är här, njut!'

Peace out.

Just everyday life | | 4 comments

minnesbilder...

Mycket har varit på gång på senaste tiden och inläggen har inte varit fyllda tillräckligt med det som hänt. Men eftersom det här inte är någon dagbok och jag är väldigt tveksam på att ni vill läsa om allt jag gör dagarna i ända så ska jag komma med bilder på vad som varit. Från majhajken till klippning av mitt hår.

here we go.jag är numera korthårig!:)

såå. detta är inte alla bilder, men det räcker för bloggen:)
ha en bra helg!
| | 7 comments
Upp