SO LUCKY.

Olivia, nio år;

"Imorgon ska vi kastrera oss"

Haha. Vaccineras. Jag känner att det kan bli lite besvärligt annars, speciellt med tanke på att vi båda är utav kvinnligt kön. ;)


Tappade bort min plånbok i lördags också. IGEN!!!!!! Helt sjukt. Märkte det inte förren imorse,då jag fick stor panik. Grät nästan utav ilska och brist på sömn. (Blir mycket känslosam då. haha) Men med den vansinniga turen som jag verkar har haft de senaste veckorna så hade jag tappat den utanför Rasmus hus och någon hade lagt den i deras brevlåda. Eller tur kanske det inte riktigt är eftersom jag har tappat den två gånger på mindre än en månad och att det bara gått lite mer än en vecka sen jag fick tillbaka den efter förra äventyret. Men jag anser att det är tur ändå för klumpigheten är ju inte direkt någon annans fel än mig själv. Turen däremor kan jag inte skylla på mig själv. höhö.
men TACK OCH LOV!
Han ska ta med den till skolan imorn. Hjälp vad glad jag är nu. Räddade veckan gjorde han minsann!
Och jag borde kanske kolla upp mitt huvud? Något fel på "hållakollpåsakerfronten" kanske? Jo, jag skulle tro det.

Så jag är väldigt glad just nu:) underbartunderbartunderbart.

(Israel, du är grym. Tack för att du är du. Just needed to add that)

| | 2 comments

In my liking.

Jag kom hem idag vid halv två ungefär och var helt slut! (resursdag- alla slutar ett) Vilket är ganska konstigt eftersom jag bara haft en riktig lektion idag och ett prov som tog en kvart/tjugo minuter (excel). Men oavsett det så somnade jag illa kvickt när jag lagt mig vid tv:n och satt på filmen "State of play".
Detta är andra gången jag somnat framför den filmen, vilket inte har att göra med att den är tråkig utan mer pga av att jag båda gångerna har satt på den när jag är trött och inte riktigt kan sätta mig in i filmen så som man nog ska göra.
Jag ska försöka se den nästa vecka - utan att somna! Den verkar faktiskt vara en riktigt bra film! Någon som har sett den?

Andra filmer som jag vill se är:
- The ugly truth - Har velat se den jättelänge så jag vill se den nuuu. Ska ju tydligen vara riktigt bra också! 
- The proposal - Bara för att sist vi såg den så var den väldigt rolig och jag vill se den igen. haha underbar.
- New moon - Vem vill inte se den? Jag hoppas verkligen att den är bättre än den första filmen!
- The time traveler's wife - Har bara sett reklam till den i UK, men jag gillar skådespelarna. Rachel McAdams och Eric Bana. (Hon- The notebook, State of play. Han- Hector i Troja)


Jag gillar torsdagar, även ifall det är vår längsta dag i skolan - åtta till kvart i FEM, ugg-  så är det alltid då man inser att 'ja just det, helgen är ju i princip här!!'. Jo men jag gillar det. Imorgon är det fredag och ännu en resursdag vilket är sköööönt! På kvällen sen blir det lite skräckfilm. WooooOOooo.

Skräckfilm är väl inte direkt min favoritgenre, alls, men det är oftast lite kul efteråt så det är nog inte så farligt. Jag kan ta blodiga och äckliga filmer, men det är psychofilmer som jag tycker är jobbiga. De sätter sig på hjärnan och liksom förföljer en mer. uuuuugga. Men det blir nog bra. haha. lets hope so.favorit i repris.

Nu ska håret vääääxxaaaa. Får se hur lång tid det tar.

Just everyday life | | 2 comments

Play that funky music
Och en jackpot hittades i förrådet idag; Pappas LP samling!

Från Barry White till Olivia Newton John. Jag har på något sätt ganska svårt att se framför mig att min pappa lyssnade mycket på musik, att planscherna som fanns instoppade mellan fodralen var något han hade på väggarna. Att han var en tonåring som lyssnade på musik, som kom hem efter skolan satte på en skiva och satt i sitt rum och gjorde läxor till BeeGee's.
Varför jag har så svårt att föreställa mig det har nog något att göra med att han inte lyssnar på särskilt mycket musik nu förtiden alls faktiskt. Han tjatar ofta om sin "70-tals disco och soulmusiken som är bättre än allt annat" när vi andra pratar om U2 och Queen och försöker sprida hans musikbubbla, men nej sådant där som att lyssna på ny musik är inte riktigt hans stil. haha. Ganska komiskt.
Men det var därför desto mer värdefullt att hitta den gamla samlingen och kunna få ta del utav en liten bit av det liv som han hade när han var i min ålder.

Hur coolt är det inte med LP-skivor? De stora svarta skivorna med sina färgglada fodral. Ögat njuter bara man drar blicken över samlingen som vi har undanstoppad i garderoben i förrådet. Jag skulle verkligen önska att vi hade en LP-spelare så att man skulle kunna låta den musiken fylla huset och på det sätter få lite utav samma känsla som han hade. Vad det var som fick pappa att efter så här många år fortfarande hålla kvar vid musiken han brukade lyssna till som ung...

Nu ska jag gå och lyssna på lite BeeGee's (på spotify dock), för att jämföra och för att få känna lite av känslan.
The old and golden days, here I come.

| | 4 comments
Upp