What a difference it all makes.

Har precis haft en hejdundrans bra kväll med mina favoritar. Bell och Johanna. Tog inga bilder förrän efter att Bell rusat efter bussen i all hast. Blev dock inte många. The annual "sista kortet" blev det dock. He-he. De lägger jag upp nästa gång jag hinner. Nu ska här sovas!
Just everyday life | | Comment

sover sittandes.

Hej.
Jag är så trött att jag vill sova i en vecka.

Hatar när energin är så uttömd att man bara vill gråta. Helt sjukt dock lite komiskt.
 Badade i poolen lite snabbt innan, kallt men gött! Sista gången för i år antagligen. Ska duscha och sen sova. Imorgon kväll blir det andra bullar! Då ska vi ut och äta med Yohanipani och fira hennes födelsedag och utgång ur landet ännu en gång. Det är imorgon det. Ikväll -nu- ska jag sova och vakna upp imorgon glad, pigg och inte på gråthumör. Hjälp vad dramatisk och känslig jag blir när jag är trött! Helt vansinnigt.
Bäst att jag går och lägger mig för allas säkerhet.typ såhär. minus det där gulliga som barn kan ha men som man tappar när man blir äldre. höh.
Just everyday life | | Comment

your love is a song

Stillsam dag.

Låg och läste i sängen i flera timmar efter att jag vaknat. Såg på två filmer med Mathew Goode- snyyyygg kille och med grymma dialekter. Bytte sen om till min målaroutfit och satte mig ner för att måla på en av de två dukarna som jag haft i ett halvår utan att göra något med. Den tog mig en massa timmar att göra och sen nu när jag var färdig vid nio så började jag ta ner alla mina tavlor på "kreativa väggen" för att kunna omorganiser och få plats med allt som jag vill få plats med. Pappa ville dock inte att jag skulle spika en massa på kvällen så nu är väggen lite sorgset tom och dukarna ligger alla på mitt skrivbord. Ska fixa det någon gång under de närmsta dagarna.

Känner mig annars helt sjukt osocial. Vill försvinna in i min bok och komma ut någon dag då jag är på bättre humör.


Eller så ser jag på ännu en film me denna skönheten i. Skulle inte sitta fel! ;)

Just everyday life | | Comment
Upp