Bolliaden 2010

Hemkommen hel, trött och med en stockholmsdialekt. Blir det mycket bättre än så?

Nej det blir knappt bättre än så faktiskt.
Man tar sällan fram kameran under de stunder som man sedan kommer ihåg mest, vilket nu var fallet. Sen var det inte jag som höll i den så ofta heller utan den cirkulerade lite.

-sång-pratdejter i trappuppgången-sena nätter- inlåsta- sova på trappan-försök till att springa med sovsäck- 

Mycket bra!


| | 4 comments

Underbara dagar av jul!Julafton började med familjefrukost, vi fyra som bor hemma det vill säga, fortsatte med en mycket trevlig eftermiddag/kväll hos våra kusiner i Alingsås!


Väl hemma på kvällen fick vi öppna ett paket. Ett paket som var till familjen. Ett Wii visade det sig(!) vilket Olivia blev head over heals lycklig över, hon har önskat det i år och dar nämligen.


Resten av kvällen spenderas självklart spelandes, här bowling.Juldagen inföll sig och lite till av familjen ramlade in. Mat, presenter, wii, tävling, stoffe snoppnäsa, mammas helbästa bowlingteknik, humor på den nivån som det alltid blir i vår familj, Nanny McPhee filmen kollades på och skrattet ljöd genom hela kvällen.


Söndag. Kyrkan, mycket uppskattade rester och påbörjan av packning för min del. Imorn bär det av till Stockholm för Bolliaden och jag har nu cirka sju timmar efter att jag börjad packa inte ens kommit i närheten av att bli färdig men sen har jag ju kanske råkat göra liiite annat.
Den här bilden är för övrigt tagen med kameran på mitt nya jättefina stativ! :)

 

| | One comment

Lite christmas feeling sådärMusic | | Comment
Upp