Catch it, keep it, remember it.


hahaha. Hittade lite gamla bilder. Orkade inte scanna in dem så jag tog bara några få. Här har vi då pappa.


Trollet när hon var liten. Söt liten sak. Nowadays, inte alltid så söt. ;)

När jag var åtta. Pappa och jag!

Mamma igår. Riktigt snygg var hon! Även ifall man inte kan se något på bilden.

Jag efter festen. Var tvungen att öva mig lite, kan nu för tiden inte stå på händerna ordentligt :( men men. Det var för övrigt det jag hade på mig igår.
Just everyday life | | One comment

Tripping over the words I should say to you.

okej. sååååååååååååå helgen var varit fullpackad. fast samtidigt slapp och skön. En bra helg faktiskt.

Började tidigt med ledighet på fredagen. Var ju och spelade volleyboll på torsdagen och sen sov jag hos Ellen. En riktigt skön sovmorgon tog vi oss. Tummen upp för sånt!
Mys och matlagning hos Jonis med en liten del ur fina gamla klassen. Tog tyvärr inga bilder! Men kan ju säga att man inte märker att man saknat dem förrän man träffar dem igen. Trevligt värre.
Lördag var det städning här hemma och i ordnings plock inför mamis fest som gick av stapeln klockan fyra. Mat, massa människor, sång, skådespel och umgänge. En höjdarkväll i lyckans tecken.

Jag, Vanessa och Ollis övade lite på denna sången och sjöng till vår kära mor. Det stockade sig i halsen och ögonen fuktades så det blev lite stakigt, instabilt och bortglömning av text och stämmor. Men det var till mami så det var fyllt av kärlek som jämnade ut groparna.
So here it is. Man ser knappt någonting. Men jag står till vänster, Ollis i mitten och jämte henne Vanessa.

Orginalet är av Boys II men- A song for mama


Och nu idag så har det varit en massa folk här, 28 pers och inget mindre, som ätit och hjälpt oss att göra slut på den maten som var kvar från igår. Jag var helt slut, men mycket trevligt var det!
Sen har jag läst hela helgen också. I Guldkorset, en riktigt bra bok av Elisabeth Chadwick. Den utspelar sig på medeltiden och den har slukat hela mitt intresse i många timmar den här helgen och jag kan är lite sorgsen över att den är utläst nu :( . Gillar inte när bra böcker tar slut. Meeen. Ska läsa fler böcker av henne, oh yes.

Så förutom de många seminarieuppgifterna som jag har att ta igen, så är det lugnt. Ledde musiken i kyrkan för första gången idag också. haha. så nervös. Men det gick ganska bra ändå. Så jag är nöjd.

En bra helg som slut på en bra vecka!


| | 5 comments

Pictures in motion.

Från igår:

Sådana här kvällar blir det inte ofta, men sjukt vad kul det var!

En kartongrör hittades och så var "spankingen" i full gång. hahaha. Kan ju säga att det blev väldigt mycket värre efter detta. Röret gick av på mitten så Samuel och Michael tog var sitt och Marcus tog en kökshandduk och började snärta med den. Sen gick de alla tre samtidigt på mig. AJ!!!!!!!!
Skrattade och skrek vartannat. sjukt vad ont det gjorde. hahaha. Komiskt dock.
De gick inte på Ellen, Diana eller Bell särskilt mycket, men det var tydligen okej att göra det på mig. :PSedan blev det dans för fulla muggar. Michael och Samuel släppte loss helt. haha underbart.| | Comment
Upp