And off we are.

Och nu ska jag sova för att sen åka med bussen till Norge vid halv tre. Kommer bara vara lite trött sådär.

Ha en bra vecka folk! :) Och MP1b, förbered till poolparty, för när jag kommer hem sen så ska vi bada och träffas och hänga och grilla och allt vad det är. Så omkring den 8/9 juli där omkring. Sprid!

Hejdå:)

Just everyday life | | 2 comments

Djupa konversations bryggan och Mulan.

Packa är T-R-Å-K-I-G-T! Det känns som om jag är på väg att bli sjuk, hostar som en galning, tröööööött och energilös. (Himla mensvärk oavnpå det. kul alltså) Jag har börjat förstå att packningen skulle gå snabbare om jag inte la mig ner på golvet var tionde minut och låg så i tio minuter. Vet ni hur skönt det är att ligga på golvet? Ganska så jätteskönt faktiskt. Att bara ligga där och blunda och tänka på bra, roliga saker. Den sista delen är inte så svår att göra och det är just därför det tar så sjukt lång tid.

Nej nu ska jag sluta vara bitter och trött och bara gå och lägga mig. Packningens höjdpunkt var dock när jag hittade en klänning i mammas garderob som jag kunde ha! Egentligen är jag ganska så väldigt glad för det finns en massa att vara glad för just nu som t.ex: att Johanna är tillbaka och vi känns lika nära som när hon åkte och att det är så lätt och kul att vara med henne! Jag har saknat henne!! Yoyoma:):) Och att vi åker till Norge på måndag och kommer träffa grymt folk. Att jag egentligen är ganska pirrig och inte kan sluta le.

Så jag borde vara jätteglad men jag är bara allt för trött för att orka vara något annant än bitter. Of to bed now. So long!

Just everyday life | | One comment

Midsommarfirande

Grymma midsommardagar har det varit här! Med fotboll, promenader, film, prat, dans runt midsommarstång m.m. Felix och Jesper sov här från i torsdags och åkte hem tidigare idag. Alltid lika kul när de är här! Sen var det en massa andra besökande som vi firade midsommar med på martinsgården. Härligt värre.Nu måste jag packa en massa inför kommande resa till Norge på måndag. Längtar som tusan men orkar verkligen inte packa. Skjuter nog upp det mesta till imorn och så kan jag sova en massa inatt. Ikväll kommer också Emma, Tim, Linus och Jacob en snabbis. Så att vi kan hänga, bada och uppdatera varandra.

| | One comment
Upp