Suprisesuprise

Just nu är huset fyllt av massa människor som väntar på att en speciell person komma. Om cirka fem minuter kommer Connor att komma hit och då ska vi alla ställa oss upp och skrika:

SUPRISE.

Spänningen är stor. Snart kommer han. Måste rusa!
Just everyday life | | Comment

Likabehandling.

En spontanresa till Gbg blir det idag! Folk tar studenten för full rulle. Igår var det kusinen i Alingsås och idag är det en vän i Göteborg. Jag, Bell och Samuel ska ta tåget dit och sen kommer vi hem via bil sent ikväll. Trevlig liten kort resa, igen.

Skoldagen har än så länge bestått utav fotande då vi gått runt och behandlat olika delar av ämnet likabehandling. Hela veckan har ju varit sån. I måndags var det filmen boys don't cry, en otroligt gripande och grov film om en tjej som lurar alla att hon är en kille. En sån film som ger alla tittare en riktig tankeställare.
Tisdags var det diskussion om det och sen på eftermiddagen såg vi på little miss sunshine som jag tror de flesta har sett. Hur skön är inte den? Så söt och rolig film.
Onsdags (igår) hade vi handikappsövningar med ola som var riktigt roliga men jobbiga om det skulle vara permanent. Volleyboll med ihopknutna ben, hinderbana och slalom med ögonbindel. Sen en kortfilm och diskussion.
Idag har vi tagit kort på problemen som kan framstå när man är blind och är på stan och om vad för stereotyper och fördomar vi har. Vi skulle ta kort på de händelserna och situationerna. En annorlunda projektvecka men riktigt skön.

Nu ska vi avsluta det och sen ska jag dra direkt till stationen. BYE.
Just everyday life | | Comment

Sommarpengar.

- Ett sommarjobb kommer lastat!

- Med vadå?

- Med pengar och ridskola.


The key word being ridskola.

Feriepraktiksbrevet kom idag och gissa om jag var glad över att se det?! En massa av mina vänner hade fått det för flera dagar sedan så jag hade börjat få lite smått panik. Efter ett litet glädjeskrik öppnade jag det och höjde ögonbrynen av förvånig.

RIDSKOLA?
huh?

Otippat måste jag säga. De vet ju inte ens om jag kan något om hästar eller inte. Tur för dem att jag inte är rädd och allergisk och för att jag faktiskt vet lite om dem. Betoning på lite.
Hoppas jag inte behöver mocka hela tiden bara. Nej men det blir bra. Veckorna är uppdelade två veckor i juni och två i augusti, ridskolan ligger jättenära och det är allmänt riktigt bra. Jag kunde egentligen inte få det bättre så jag är jätteglad! Nu kan jag andas ut och börja förbereda min hästskills. Wohoo!

Just everyday life | | 3 comments
Upp