P A R I S

AND OFF WE ARE!

Jag är som ett litet barn på julafton. Har resväskan i hallen, har nytvättade kläder och skor and I'm ready. Vi har en dator med och massa filmer så att det blir lite underhållning för mig och Ollis under resan. Stackars pappa kommer dock ha det mindre kul men han har antagligen en ljudbok med sig. Vi stannar antagligen och sover i Danmark någonstans men om vi hinner så blir det i Tyskland efter att vi åkt färjan där någonstans. Vi kommer fram imorgon på eftermiddagen någon gång. Exciting!!

Får se när jag har internet igen. Kommer i vilket fall som helst ta jobbigt mycket bilder och ha en underbar vecka!
So long.

Just everyday life | | Comment

blue shoes


Det kanske inte syns vidare väl men det är mina arma turkosa skor som tvättas. Eftersom denna lördag är avsatt till tvätt och packning så kände jag att mina skor behövde rengöras i samma vända. Jag kan ju inte åka tillbaka till Paris (skornas hemstad) när de är smutsiga! Förhoppningsvis så försvinner den svarta oljefläcken också men chansen är väl inte vidare stor. Vi håller tummarna.

Nu ska jag kolla upp lite kartor och annat bra som kommer behövas nästa vecka.  Åker imorgon! :)
Just everyday life | | Comment

Bra fredagskväll

Jag har varit jätteduktig och städat mitt rum. Nu ser man golvet OCH sängen. Händer sällan samtidigt. Strax kommer resten av familjen och så blir det häng med dem. Sällan vi är alla men ikväll blir vi verkligen alla syskon och deras respektive. Olivia ha sin bästa kompis Emelie här som hon så fint sa var hennes respektive så det är bara jag som inte har "någon". hahah. Jag gör oss ojämna. Illa.

Nu blir det familjehäng!
Just everyday life | | Comment
Upp