Är ute och äter med lilla familjen. Massa ...

mms_img18388 (MMS)

Är ute och äter med lilla familjen. Massa friterad kyckling och räkor. Så gott! Olivia gillar tydligen inte fräscha räkor; I don't like this, there too fräshiga. Ja vi är väldigt internationella. Äter med pinnar och blandar språk!

Just everyday life | | Comment

Riktiga äventyr i cowboybergen och djungelnVar barnvakt igår eftermiddag åt dessa fina. Eller två till egentligen, Emelie som är storasyster till dessa och Olivia- min lillasyster- som är Emelies bästa kompis. De två var dock mest i sitt rum och viskade hemlisar. Man skulle kunna tro att jag bara tog en massa kort men nej, jag var med i lekarna! Jag var med när vi hoppade studsmatta, lekte cowboys på cowboyberget och var en björn när vi gjorde en koja som skulle föreställa en grotta i djungeln.

Det är sådant här som gör att man kommer hem med ett leende på läpparna. Små underbara solsken.
Pictures | | Comment

Uppdatering om kriget.

Jag var taggad. Jag var blodstörsigt. Jag var redo för mötet med monsterspindeln. Kläder skakades av och lades undan. Sängkläder byttes. Rummet dammsögs. Inget hittades. Fienden gömde sig. Så antingen är han kvar här i rummet och hånskrattar åt mig och mitt tappra försök att hitta honom eller så har han begivit sig iväg till skönare breddgrader.

Känns lite tom nu faktiskt. Efter att ha beslutat att jag skulle jaga upp och bli av med äckelmonsterspindeln och så är han borta! Vart kan en så stor spindel gömma sig egentligen? Nej han har givit sig av. Det är vad jag rabblar i mitt huvud i alla fall för ikväll ska jag sova i min egen säng. Han kanske fick mig att lämna min mjuka sköna säng för en natt men han ska minsann inte få två nätter! Där går gränsen. Det stod 1-0 till honom i och med att han slängde ut mig ur mitt rum men jag efter ikväll är vi lika. Eller så kanske till och med jag leder eftersom jag kommer att vara kvar här och aldrig kommer bli flyttad på av en monsterspindel igen. Never again I tell you!

Just everyday life | | 2 comments
Upp