Katten och jag i det vita huset.

Imorse tog mamma, pappa och trollet flyget till England och kvar här i huset är jag och katten (och vår inneboende men han syns aldrig till så det är som att vara ensam hemma). Har spenderat morgonen med att göra absolut ingenting av vikt. Kollatpå modern family, sminkat mig, lekt lite med mitt hår och tagit egobilder. Har visserligen suttit och funderat lite på nyårslöften. Måste ju ha dem. Detta året tänkte jag dock sätta några mål som jag kommer hålla. Inte för höga alltså. Det ska ju helst vara nårbart. Får fundera lite till, det är ett ganska betydelsefullt år 2012. Stora beslut ska tas!

Nej nu ska jag ta tag i dagen. Ska tvätta och städa mitt rum! Lite ordning måste det ju banne mig bli.

Just everyday life | | Comment

Hey, I heard you were a wild one

Dagens pepp-låt. Så skön!
Flo Rida feat. Sia - Wild ones
Music | | Comment

Maggis VS IKEA

Nöjd tjej.

Jag tänkte inte skriva så mycket egentligen. Tänkte låta bilderna tala för sig. Jag vill bara att ni uppmärksammar den första bilden. Att de i manualen visar att man INTE ska vara bara EN person som sätter ihop denna hylla utan TVÅ. Han som är ensam är ledsen. När han får sällskap av en man med en penna bakom örat (kan också vara ett hårstrå, men det känns inte riktigt som om de skulle rita en gubbe utan hår och sen en till gubbe med bara ett hårstrå. Fast vad vet jag) så får han ett leende som går över halva fejset.

När ni har uppmärksammat den bilden vill jag att ni går vidare till bild nummer två. Den är inte så tydlig men det är vår katt. Vår jobbiga katt när han är på lekhumör och vill leka med skruvar och en massa annat sånt som är ganska bra att ha koll på när man sätter ihop en IKEA-möbel. I'm just sayin.Och till bild nummer tre. Trots att det bara var jag. Trots att katten var läskig och riskerade borttappandet utav skruvarna (tills jag tröttnade på honom och stängde in honom i ett rum). TROTS detta lyckades bild nummer tre bli sanning.


Som sagt. Nöjd tjej.
Just everyday life | | Comment
Upp