"Man får inte skylla på praktikanten"

Nu är det jag som är praktikanten dock inte på ica. Två veckor på Bernards konditori och min första dag var idag. So far så är det riktigt trevligt faktiskt. Saker att göra och en massa nytt att lära sig.

Det är så otroligt skönt att jag inte har skola på tre veckor nu! Praktik vecka fem och sex och sen sportlov vecka sju så jag njuter fullt ut av denna fina läxfria tid. Ska börja kolla på OC nu också. Behöver ju en syssla nu när jag har så mycket tid på mina händer! Dessutom hatar jag att jag har kommit till den punkten på de fyra serier som jag följer (One Tree hill, Parenthoog, Grey's Anatomy och Glee) att jag måste vänta på att det ska komma nya avsnitt. Hate that. Så en till serie med massa säsonger till godo är precis what I'm craving.

För övrigt. Bara en fotnot sådär- när man kollar på mina bebisbilder så är jag faktiskt ganska lik praktikanten aka Icajerry. Men det kanske bara är jag.
Just everyday life | | 2 comments

Show me how you BURLESQUEGick alltså på bio med Ellen igår och såg filmen Burlesque. Jag ville se den mest för att Christina Aguilera var med för jag har börjat gilla henne mer och mer på senaste men också för att jag älskar musikalfilmer. Sen att filmen var tio gånger bättre än jag förväntat mig var ju ganska trevligt.

SÅ BRA! Hennes röst är så otrolig att den ger gåshud på varannan låt och hon är en bra skådespelare. Cher var helt fantastisk i sin roll och hela filmen var underbar! Den var rolig, söt och fantastisk. Det var en hel del halvnaket då de dansade runt i sina sexiga danser men ack vad bra den var. Jag och Ellen satt och petade på varandra varannan minut och viskade konstant om allting. Det är lite kul eftersom jag hatar när folk pratar när jag ser på film men hon är den där personen som jag JÄMNT pratar otroligt mycket med när vi kollar på film. Vi kommenterar och ler menande, skrattar åt samma saker och bara njuter. Plus att både Cam Gigandet (han som spelar James i Twilight) och Eric Dane (McSteamy från Grey's) är väldigt snygga vilket inte gjorde filmen värre direkt.

Musiken i filmen var så bra. Den var medryckande och fantastisk. Nu vet jag inte ifall jag är i sådan extas bara för att jag såg den i biosalongen och för att jag för det mesta tycker att filmer är fantastiska första gången som jag ser dem på bio men den var riktigt bra. Det bästa är dock att soundtracket till filmen finns på spotify!!

Lyssna och njuta av både Christina Aguileras och Chers grymma röster HÄR!

Så som helhet var det en mycket underhållande film. En sån film som man vill se för att bli glad och som gör att man lämnar biosalen med ett leende på läpparna. Ingen djup tänkarfilm eller svår att förstå över huvud taget men ibland är det så skönt att bara få se en rolig, bra och underhållande film. Yes thank you.

Åh. Jag vill se den igen. Nu.

| | Comment

Tillbaka från vildmarken och nu på väg in ...

Tillbaka från vildmarken och nu på väg in till civilisationen i biosalen. Har målat naglarna och plattat håret inför mötet med mrs Aguilera. Och Ellen såklart!

Just everyday life | | Comment
Upp