Älskvärt fast så otroligt jobbigt.


 Det kan vara väldigt möjligt att vår geografiklass är den skönaste klassen och den bästa lektionen på veckan. Trodde aldrig jag skulle säga det men ååååh vad jag kommer sakna geografilektionerna! Inte själva geografin. Det har varit fint med en liten reunion varje vecka med vår förra klass och med en asskön lärare som gör lektionerna så värda.
Ack. Alltså. Trots att det är geografin som har varit det jobbigaste ämnet så har det minsann varit ett utav de roligaste att läsa.

Idag var vi på studiebesök i Norrahammar, i museet där. Trevligt måste jag säga. Ännu roligare när vi fick trycka på knappar, sitta i skolbänkar och spela på gammal orgel. Värmeböljan satt ju inte helt fel heller kan jag ju säga♥

Just everyday life | | One comment

Ett äkta geni!

Grey's Anatomy måste på riktigt ha blivit skapat av någon otroligt underbar, genialisk människa . ♥

| | Comment

Förvånar mig själv

HAH. Ibland är jag så oförutsägbar att inte ens jag förstår det. Vid fyra (låg fortfarande och softade i sängen i pyjamas och kollade på underbara Grey's) så var pappa ute och klippte gräset och kom fram till mitt fönster (som var öppet men med drapperiet nerdraget).

"Hörru du fröken, skulle inte du städa ut bilen?"
"Nej jag orkar inte. Det är jobbigt."
"För nu skulle vara det perfekta tillfället att göra det"

Och av någon anledning så fick det mig att direkt gå upp och göra det. På riktigt, jag förstår det inte själv. Kan ha att göra med att när pappa ber en göra saker så säger han det en gång och så förväntar han sig att man gör det. Inget tjat, inget gnäll. Bara rakt på sak. Sen om han ser att man inte gjort det kommer han några timmar senare och frågar "ja, hur gick det med det där nu då?". Det är något konstigt med det där alltså.

Jag har precis spenderat mer än två timmar på att städa, dammsuga och rengöra mammas bil. Till mors dag. Var extra busig och backade och flyttade på bilen själv. Kände mig ganska nöjd måste jag säga. Skönt att ha det gjort nu i alla fall och ännu skönare att jag nu kan gå tillbaka till att hänga i mitt rum resten utav kvällen utan att få dåligt samvete. NICE.

Just everyday life | | Comment
Upp