Fail!

Hahaha, ja alltså, det gick ju inget vidare det där med att gå ut. Borttappad plånbok (inte min) och sen så var det fullt på Bongo. Kändes inte jättekul kanske men nu i efterhand så spelar det inte så stor roll. Hade en trevlig kväll det lilla jag var med på! Får peppa mer till nästa gång helt enkelt.

Det enda irriterande är dock att jag gjorde i ordning mig i onödan. Jag tog på och av mig en massa kläder i onödan. Buuu. Heh. Såhär såg jag i alla fall ut när jag drog, peppad ut. Ser ganska likadan ut nu när jag sitter i soffan och äter polarknäcke utan något på (de är så jobbiga att bre så orkade inte men det är ganska gott ändå faktiskt. Förvånande).

Svartklädd. Kändes som ett relativt säkert kort när man inte visste vad man ville ha på sig. Heh.

Just everyday life | | 3 comments

UT.

Solen skiner och det är finare väder än på länge. Passar på att gå runt utan jacka och tycka att det är helt okej med hösten om den kommer fortsätta såhär. Det är dessutom perfekt till att vi ska ut och fira Emma ikväll! Jag har varit 18 sen i maj men har fortfarande (!!) inte pallrat mig ut på stan en fredagkväll. Aningen skamligt men ikväll så!

Har velat lite om vad jag ska ha på mig. Vad har man på sig på krogen?! Aja. Trevligt värre blir det!
Just everyday life | | Comment

Ett sista farväl till sommaren

Det har gått flera månader sen jag hade lust att skriva någonting över huvud taget. Ändå sitter jag här och skriver. Tack vare att jag har ett samvete som gillar att göra sig hörd och en lång vän som bor på andra sidan jorden med en stark åsikt (inga namn nämnda). Därför har jag nu tänkt lite (kände mig så illa tvungen) och kommit fram till att jag måste ta tag i det här! Det är ungefär när folkt lite käckt klämmer fram "det finns inget dåligt väder, bara dålig kläder". Det finns ord och utrymme för texter, jag är bara för lat för att använda och kämpa lite för dem.

Så nu tänkte jag att jag ska visa er att jag inte är död trots min väldigt bleka och svaga närvaro sen början av sommaren. Att jag faktiskt har förmågan att skriva och uppdatera. För att göra det så har jag dock kommit fram till att jag måste komma in i nuet. Jag längtar framåt till USA-resan (!!!!) eller så ser jag bakåt till den underbara sommaren som var. Jag måste lämna sommaren efter mig ordentligt och ta tag i nuet. Därför täntke jag göra en hejdå-ceremoni.

Här har ni lite bilder från min underbar fina sommar så att vi kan ta farväl till den tillsammans:Det började med att jag och Bell åkte till Göteborg och fick diplom för att vi klarat av seminariet. SÅ SKÖNT ATT VARA FÄRDIG!

Sen tog vi i lilla familjen (mamma, pappa, jag och ollis) flyget över till England och myste med släkt och fina vänner!


     
                Discomormor!  Grandad och Nanna!

Åkte till ett gammalt fängelse i NottinghamFlög hemmåt igen och hade en helt sjukt underbar dag på Where The Action Is i Göteborg!!Där jag inte bara fick se Coldplay och deras stroslagna show (bild nr 2) utan också fick ögonkontakt, en nick och ett leende (han skrattade lite åt mig och min skylt där jag stod och skrek med den i högsta hugg) från BRANDON FLOWERS!!Skylten. Den heliga skylten. Jag tänker aldrig slänga den och jag tänker aldrig byta namn.Sedan stannade jag kvar i Göteborg några dagar och promenerade, gick runt och lekte gravid och myste med fina Miss D.

Efter en mycket dålig klippning hos en random frisör bestämde jag mig för att klippa av håret helt (nästan i alla fall) och köra kort igen!
Fest i Nord kom och gick. Snabbt och trevligt!

Där hade jag och Danni bästa kvällen med kundvagnsrally med Kente Kundvagn. Så sjukt rolig kväll!


Marcus och Cissi på Fest i Nord balen. Japp. Folk var ju ganska så snygga går ju att konstatera.

Hade bio och maxmats-dejt med bästa JoJo som var hemma i Jönköping en och en halv månad! Hysteriskt dansande och sjungande till radion samtidigt som man kör runt lite hur som helst ingick självfallet.

                           

MÖHIPPA som startade med kidnappning, fortsatte med uteritt på islandshästar, staffet (som gick ganska så dåligt) och töltande för att sedan avslutas med en liten överraskningsfest på kvällen!


    

Det kom en massa snygga människor till staden och vi grillade, gjorde många försök på dirty dancing hoppet, badade och dansade fuldans. Det var dock inte endast en massa roligt under dessa dagar, en kväll kände vi oss allvarliga och lät muminkorten spådde vår framtid och bestämma om våra framtida män och förhållanden.Roadtrip till huvudstaden föll ganska naturligt in den sista veckan av ledigheten innan skolan började. Det blev en rolig photoshoot, promenad på djurgården, kyrkbesök, häng med vänner och en massa bad i poolen med vattengympa, undervattendanstävling m.m.Och mellan allt detta var det en massa jobb, en påkörning utav en uggla, baseball, träning och andra trevliga kvällar med vänner.

BÄSTA SOMMAREN. På riktigt så himla skön. Sommaren 2011. Så. Sjukt. Älskvärd.

| | One comment
Upp