Tillbaka till vardagen! Ett litet tag i alla fall...

Det är väl på tiden att jag hör av mig här också! Så nu gör jag det.
 
Jag är heeeeeemmmmaaaa! Eller nej, egentligen inte, är faktiskt i skrivandets stund i en stuga i Hemsedal, Norge, med nästan hela familjen och kusinerna. Har åkt en massa skidor och har gått från att tycka att åka skidor är galet läskigt och inte kunna åka till att tycka att jag är ganska duktigt. Kan dock lova att jag troligtvis (helt säkert) inte är lika duktigt som jag i huvudet tror att jag är. Sen har vi har också spelat alfapet, pusslat färdigt ett 1000-bitars pussel, kollat på film, åkt spark, ätit julmat, gosat med brorsonen och löst korsord. Avslappnat och underbart. Vi har snart varit här i en vecka och åker hem igen på fredag. Så det har varit en annorlunda men riktigt skön jul. Sen är det tillbaka till verkliga livet när vi kommer hem igen.

Det har, eller snarare- det är- en övergångsperiod just nu. Tre månader är inte så lång tid men det är definitivt tillräckligt länge för att komma in i och vänja sig vid en rutin. Vid ett visst sätt att leva och vara. Jag har varit hemma från min mission i en vecka nu och jag måste ärligt talat säga att det känns som att det var en annan livstid. Som om det är en dröm på någon sätt. Men på samma gång så har det inte lämnat mitt huvud. Det är i bakhuvudet hela tiden och det känns som att jag på något vis är på "semester" eller en paus från missionen. Som att det här är tillfälligt och att missionen är livet om ni förstår vad jag menar. Det är en konstig känsla men på samma gång så kanske det är bra eftersom jag faktiskt ska åka ut på mission igen! Denna gång i 18 månader. Ett och ett halvt år. Åh. Kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot det. Att komma ut igen och komma tillbaka. Denna gång vet vi dock inte ifall det blir i Sverige eller inte, det kan i stort sett bli vart som helst på denna jord. Nästan i alla fall. 
 
Så nu är jag hemma (eller typ) och vardagen ska ta fart igen. Ska tillbaka till jobbet, ska träffa vänner och skapa en ny rutin tills jag åker ut igen. Det kommer bli en intressant tid det här, mellanperioden. Intressant men lärorik. Jag har haft tre underbara månader och jag kan skriva mer ingående om dem vid ett annat tillfälle men för denna gång räcker det med att säga att jag är hemma nu igen men ser fram emot att få åka ut igen och träffa, undervisa, älska och bli undervisad av underbara människor. För jag kan ärligt säga att den känsla som kommer av att dela med sig utav sin tro och den kunskap man har om vad som kan ge stor och långvarande, äkta lycka är svår att slå. Och det är en otroligt underbar känsla!
 
 
Och just det- god jul på er alla fina! Hoppas ni har haft en underbar jul fylld av kärlek till de runt omkring er.


Just everyday life | | Comment
Upp