Ironi eller något.

Jag började imorse skriva ett inlägg om att jag precis kom hem från skolan efter en enda onödig lektion (klockan var halv tio) och att eftersom det var eget arbete på de andra två lektionerna som vi vanligtvis har så skulle jag plugga. Sen fortsatte jag skriva att jag låg i sängen med min bästa vita ylletröja på men tänkte för bekvämlighetens skull ligga ner och plugga. Låter konstigt men fullt möjligt. Jag skrev då också att risken är större till att man somnar än om man sitter upp och pluggar men jag tänkte ligga ner och mostå frestelsen till att stänga ögonen och ta mig en tupplur.

Och ja, det gick ju sådär.

Jag vaknade nu. Tre och en halv timma senare. Det var inte heller så att jag somnade medan jag plugga utan jag somnade MEDAN jag skrev det blogginlägget. Inlägget om hur jag inte skulle somna medan jag pluggade.

Mmm. Starkt där.


Fast. Jag somnade ju egentligen inte medan jag pluggade utan innan. Så jag behöver ju inte känna mig så dålig.

Just everyday life | | Comment

En helg i september

En riktigt skön helg med delar av familjen hos Alex i Stockholm. Vi tog av någon anledning dessutom med oss katten.

Pictures | | Comment

Livets resa

Här är några av de bilder som jag i december tog till Hanna och Alexanders bröllopsinbjudningar. De har temat "resa" på hela bröllopet och därför var vi på stationen och tog bilder som skulle visa att de väntade på tåget. Kul idé egentligen. Jag ska även ta bilderna till Tack-korten sen och då blir det ännu mer sådant. Men det blir inte förrän om en månad då de har gift sig! Spääännaaaande!Pictures | | Comment
Upp