Honey, I'm hooome

Japp. Hemma igen. Får äntligen sova i min sköna fina säng som också kommer att förbli skön under hela natten istället för att sova på en trasig luftmadrass som väcker en tidigt på morgonen då man ligger på golvet. Det är också väldigt skönt att inte dela rum med tio andra tjejer och konstant vara bland hundratals människor. Alltså, jag gillar ju människor och så men att vara kring så mycket människor är något jag endast klarar i doser. Så därför ska jag sova nu och njuta till fullo!

Det må vara riktigt skönt att vara hemma nu med sängen, tystnaden och ensamheten men SERIÖST VILKEN SJUKT BRA VECKA DET HAR VARIT!

Godnatt!

Just everyday life | | Comment

Till landet där man talar konstigt

Nu ska jag alldeles strax åka för att möta upp med de andra och åka ner till Köpenhamn! Eller utanför Köpenhamn någonstans är det ju egentligen men ändå. Kommer ha en grym vecka! Är hemma igen på lördag. Ha det fint peeps!
Just everyday life | | Comment

Stolthet eller ärlighet? Man kan ju inte få båda.

Ännu en gång står jag vid det här vägskälet. Att be om ursäkt eller låtsas som om jag hittat dem i hennes rum någonstans eller bara låtsas som om jag inte hittat dem alls. 
 
Sist jag var i en sådan här situation medgav jag att det var jag som hade misstagit mig och det gick ju ändå ganska bra den gången.
 
 
Men den här gången är det annorlunda. Den här gången har jag verkligen varit irriterad, jag har rent ut sagt varit väldigt otrevlig. Otrevlig mot min mamma när det kom till att hon tappade bort mina hörlurar.
 
Eller snarare. När det kom till att jag trodde att hon hade tappat bort mina hörlurar.
 
Att jag nu hittade dem i en låda i mitt rum sätter mig i en knepig situation. Igen. Fast värre än sist. Mycket värre för den här gången har hon inte ens ifrågasatt att det var hon som tappade bort hörlurarna. Hon varit snäll och bett om ursäkt, skämts lite för att hon trodde att hon tappat bort dem. Aaaah! Det blir ju mycket värre när hon är så oskyldig och själv tror att hon har gjort det!!
 
Nu har jag i alla fall två frågor som cirkulerar i mitt huvud:
 
1. Be om ursäkt till min stackars mamma och förlora min stolthet eller vara oärlig men slippa skammen?
 
2. HUR SENIL KAN MAN VARA NÄR MAN ÄR 19?!?!?
 
 
 
Just everyday life | | One comment
Upp