Hårväxt, lördag, gladiatorerna vs. earth hour


Har kollat igenom lite bilder. Önskar att mitt hår var längre än vad det är. Längtar till hår som inte måste plattas och fixas en massa varje morgon. Hår som kan sättas upp i en gedigen hästsvans!

Nej. Nu ska jag byta om från pyjamas och göra mig i ordning inför jobbet. Ska bara jobba tre timmar vilket känns riktigt skönt. Sen ska försöka dra mig till gymmet efteråt (har inte gymmat på en månad så det är på tiden kan man säga) och efter det är det egentligen tänkt att det ska bli gladiatorerna MEN earth hour är under samma tid så då blir det problematiskt.


Ha en LÖVELY LÖRDAG peeps!
Just everyday life | | Comment

Underbara morgon.

Vaknade halv tio. Har fortfarande inte gått ur sängen. Älskar att ligga kvar i sängen. Älskar att göra absolut ingenting av värde. Att inte ha måsten. Att bara ligga där och tänka. Att veta att man måste upp och göra något om några timmar men inte än. Älskar att bara vara. Bra start på denna lördag kan jag ju säga. Nu sitter jag med datorn i knäet. Täcket värmer mina ben. Min hals svider fortfarande lite så som den brukar göra på morgonen innan jag äter eller dricker något. Njuter ett par minuter till. Önskar att jag kunde stanna i sängen och bara vara hela dagen men det gör inget att jag inte kan göra det för jag har njutit tillräckligt och samlat tillräckligt med energi för att känna en sorts frid.
Underbara känsla. Underbara säng. Underbara morgon. Underbara lördag. Det underbara med att göra absolut ingenting.
Just everyday life | | Comment

SÅ SJUKT TYPISKT!

AAAAAAAAAAH. Jag blir så sjukt irriterad på mig själv. Jag glömde mitt USB-minne i skolan!! Vilket är helt sjukt underbart då jag har det senaste av projektarbetet på den (de färdiga låtarna) OCH eftersom det är freakin påsklov nästa vecka. Underbart. Himla underbart.

Så jag är ledsen men jag kommer inte kunna ladda upp någon låt idag! Men har jag tur så kommer jag kunna ta mig in dit på måndag så då kommer det komma upp på måndag. Jag vet att huvudbyggnaden till skolan kommer vara öppen på måndag (skolans bibliotek är öppet) så jag får bara be och hoppas att den andra byggnaden också är öppen. Om inte, så kommer projektarbetet bli himla försenat.
Fy.
Blir så trött på att jag alltid ska glömma saker. Jag som verkligen suttit hela dagen och jobbat på det. Var ledig idag men satt i skolan till kvart över fem. OCH SÅ GLÖMMER JAG DET I SKOLAN!! Inte kul. BRA DÄR MAGGIS. BRAAAA.
Just everyday life | | One comment
Upp