Hungrig på bussen på väg till la capital.

På väg till huvudstaden! Har kommit på att det blivit en grej för mig numera att vara hungrig när jag reser. Eller. heh. Det kanske inte hinner blir "en grej" på bara två gånger men inte desto mindre så är jag hungrig. Cissi, om du läser detta innan jag kommer, kan vi äta när jag kommer fram? Yes? Please? 
 
Nej, ska sluta tänka på mat. Fast måste bara säga att jag i detta nu ser väldigt mycket fram emot imorgon då vi med familjen ska äta på en etiopisk restaurang som ska vara hur god som helst. Åh. Hungrig. Men nu släpper vi det. Ska hänga med Lottenpotten och Cissichiquita ikväll vilket kommer bli supermysigt! Sen imorgon ska det bli mer häng med Cissi och Bell och på kvällen med la familia. Eller delar av dem. Det är sällan jag umgås med hela familjen när jag säger att jag ska umgås med familjen. Det är dock i alla fall mer än hälften av familjen + lite utökat med släkt så det blir riktigt trevligt! På lördag ska vi bland annat heja på pappa som ska springa Stockholms halvmaraton och sen på lördag kväll åker vi hem. 
 
Har haft så många härliga, mysiga och bara riktigt bra helger och dagar med vänner på senaste tiden vilket har varit helt underbart. Nu ska jag fortsätta åka bussen utan någon matsäck eller godis eller någonting som man annars ska ha med sig på bussresor!! Och så ska jag fortsätta lyssna på Filip och Fredriks podcasts. Älskart!
 
Just everyday life |
Upp