Effektiv är mitt mellannamn. Idag i alla fall.

Hjälpe mig vad jag har varit effektiv idag. Ni anar inte! Eller om man ska jämföra med andra människor så kanske det inte är något utöver det vanliga men för mig är det banne mig bra! Jag har inte varit särskilt duktig på att gå upp tidigt på senaste vilket oftast resulterar i att jag inte är så effektiv under dagen men idag, mina damer och herrar, har jag strykit över kanske tio saker på min att-göra-lista! Detta dock för att jag idag tvingade upp mig själv vid halv åtta! Var väldigt stolt över mig själv då jag egentligen inte hade någon ordentlig anledning till att vara uppe vid den tiden. Pigg var jag ej men jag fick ändå saker uträttade!
 
Sen är jag fortfarande som piggast framåt sena natten och då som mest sugen på att göra saker men det är sällan som det faktiskt passar sig att göra något då. Nu borde jag ju faktiskt gå och lägga mig tidigt så att jag kan fortsätta denna goda rutin men ärligt talat så har jag för mycket att göra nu ändå. hah. Kom på att jag måste tvätta. Ska nämligen till Stockholm imorgon. Så nu måste jag kompensera för den ineffektivitet som kommer att råda när jag är där borta genom att göra extra mycket idag. Mission acclompished så att säga! Eller snart. När jag har tvättat.
 
Så trots att det är en pina så är det faktiskt ganska värt att gå upp tidigt när man har en lång att-göra-lista. Speciellt då det är en strålande solig vinterdag och man hinner med en härlig promenad och gos med systersonen!
Just everyday life |
Upp