Så där lagom exalterad inför torsdag

Alltså. Jag har inget mer att säga än att jag har underbara systrar + vän som fixat och bjudit mig på biljetten till The Killers i Stockholm på torsdag och att jag är galet taggad!!!!

Naaaaat, skoja bara, klart jag har mer att säga! Jag har alltid mer att säga.

Åååh. Jag har inte varit på konsert på sååå länge. Så länge att den där abstinensen och saknaden som kommer efter en längre konsertfri period hunnit försvinna och jag nästan hunnit glömma bort den höga adrenalinkänslan som inbefinner sig med hela konsertupplevelsen! Men, jag minns ännu känslan, vagt visserligen men jag minns den och det är banne mig en bra känsla om jag minns rätt, vilket jag gör för ärligt talat så glömmer man faktiskt inte bort känslan på konserter med Keane, The Ark, Coldplay och Brandon Flowers. Och för övrigt så är det ju faktiskt nästan det bästa med det här (förutom själva faktumet att jag faktiskt ska på en konsert och se ett GRYYYYMT band) eftersom under den senaste festivalen jag var på, nästan två år sen nu, så såg jag Brandon Flowers uppträda och det var spektakulärt och underbart och nu ska jag se honom igen! Denna gång med hela deras band!

Han och jag har ju ett speciellt band. Brandon Flowers och jag alltså. Ni som känner mig kan historien om Brandon Flowers och skylten, om inte så borde ni göra det. Det är en episk lite berättelse om en av höjdpunkterna i mitt liv. Och ja, jag har kvar den där fina skylten och jag kollar ibland på den med en längtansfull men lycklig blick och minns det där ögonblicket. Nej, jag kommer aldrig slänga skylten. 
 
Så jag har en tendens till att bli lite hyper när det kommer till konserter. Jag brukar vanligtvis anse mig vara ganska lugn och odramatisk men när det kommer till konserter så kan jag bli lite crazy excited och ung tjej med crush men det är okej. Jag tillåter att Crazy Maggie kommer ut då, eller Galna Maggan som några av mina vänner troligtvis skulle säga. Därför värmer jag upp nu några dagar innan med att ta ut Galna Maggan så att hon blir redo. Jag går runt i min Flowers-tröja, lyssnar på The Killers och stirrar på skylten lite extra mycket. Så att både jag och Galna Maggan är fit for fight på torsdag för då smäller det!!!
 
 
Just everyday life |
Upp