Bästa.

Fredag. En mycket bra fredag som jag tyckte om väldigt mycket.

Först och främst så kom Ellen till skolan och gjorde min dag bra, vi flummade järnet och hade såå otroligt roligt!
Wiengummin. HAHAHAHAHAHA. oj fyyy vad jag dog, skrattade ihjäl mig och kunde inte sluta!
Kom också på ett nytt smeknamn till Ellen, som jag för övrigt skrev på hennes skåp och pärm, ja jag är lite smått elak men det var hysteriskt roligt!!

(8) Ellenpellen är på smällen (8)  ( tänk er att jag gjorde en rolig och pinsam dans till, då blir det plötsligt MYCKET roligare!)
Vi drog till stan och skulle fixa Melias present men et blev inte så, ska inte säga varför vill ju inte förstöra suprisen.
Ellen du är sååå bäst!

Sen åkte jag hem och gjorde iordning mig och åkte till Yohannas. Jag, Bell och Yo hade så grymt kul så jag vet inte vad. Frågan är vad vi gjorde i 4 ½ timma för jag kommer bara ihåg att vi pratade och chattade. Nej nu kommer jag ihåg! HAHAHA vi kollade på tonvis med EFY bilder och vi dog, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fyyy vad läskiga vissa bilder var! (blinkblink, ni vet vilka :) ) Sen fick jag lite ryck på vissa bilder och klarade inte av att kolla på dom pga av lite olika skäl. Men åååååååååhh det var ROLIGT och alla var så minimalt små!  Och sen när vi frågade dom frågorna, jag blev lite putt på er ni är dumma :( Fast mitt misstag var ändå ganska roligt :)
Ni är GRYMMA och ni får mig på bra humör, TACK!!!!!!!!!!!!

Denna dag var grymt bra, kan inte riktigt komma över att den var så bra men den var det. Bell och Yo, efter bolliden kör vi helnatts grej :) kan ha lite saker att snacka om då.

Är ju nu söndag och idag har det inte hänt så mycket, bell var sjuk. Men inget roligt som alla vill veta. Men förlåt för allt jag har hållt på med. med lagen för det blev så fel och jag menade verkligen inte det. Sorry, men tack för att ni är så bra vänner.


KRAMKRAMKRAM babian. puss på folket.  (bilder från i fredags kommer :) )

Just everyday life |
#1 - - Junitjej:

Vilken cool blogg!

#2 - - mathias:

haha vilket bra smeknamn! kul med en bra helg! min var kass...=(

#3 - - yo!:

hahaha, det roliga var att vi inte gjorde nånting egentligen! moahah! men duuu.. DITT
MISSTAG alltså! hahahaha jag dööör.

#4 - - mathias:

du och jag får snacka lite va?:P

Upp