Brännande ansikte.

Mitt ansikte håller på att bränna upp. AJ. Haha jag var inte riktigt beredd på att jag skulle bränna mig igår! Händer nästan aldrig och i slutet av augusti när hösten är på väg? Never. Fast det kvittar ju helt och hållet om vad som skulle verka normalt för jag blev bränd. På näsan och kinderna så nu har jag ett jättefint rött streck. Love it. 
Nu har jag ont i både ansikte och kropp. Mina ben ömmar, min rygg värker och min hals vill inte sluta kittla. (Slut på klagostunden)

MEN
och ett stort men it is, vi vann!! Yesyesyesyes! Så absolut värt all möda och värk!
Jag trodde verkligen inte att vi skulle vinna, troligen mest för att alla i vårat lag var 16 och under. Mest glad blev jag över att ha slått Carro och Vanessa, mina två äldre systrar:D! yeah. Speciellt Vanessa för hon blev så sur, Carro var mest glad för min skull. hahaha! Har aldrig vunnit på fotbollsdagen innan så det känns underbart och eftersom vi också vann på svung känns det ännu bättre:). Kan inte riktigt fatta det men aaaaah. happy!

Vi vann!!!

Det känns riktigt skönt med en ny vecka imorgon, så jag kan lämna denna veckan bakom mig för den har varit allt annat än härlig. Vissa saker har varit bra för mig (hoppas jag) andra var bara allmänt jobbiga:P. Men en ny vecka som blir så bra som jag gör det. Första grejen jag ska göra är att städa mitt rum:). Det ser vi fram emot! Haha.

Tack för att ni läser:). Love to you all folks!
Just everyday life | | Comment
Upp