En av de där gyllene tiderna.

En av sommarlovets absoluta höjdpunkter börjar imorgon!! SVUNG

Det kommer verkligen bli riktigt kul med allt och alla. Johannas sista gång liksom, det måååste bli den bästa!
Jag gjorde i och för sig en väldigt idiotisk grej igår, jag anmälde mig till att sjunga och spela gitarr på invigningen. SJÄLV. MED MIN EGNA LÅT. Jag måste under det tillfället ha varit mentalt borta för seriöst, jag kan inte, vågar inte. ÅH fy. mår nästan illa. Och detta skriver jag inte för att folk ska komma med motsägelser om att "nej men det är klart att du klarar det" och allt det där. Jag freakar. Fattar överhuvudtaget inte varför jag gjorde det. dumhuvud priset går till mig.
Okej jag fattar varför jag gjorde det egentligen. Jag tyckte det skulle vara kul, jag älskar känslan av att vara uppe på scenen. Men att jag sen valde att göra det nu på svung med miiiiin låt. Nervositeten förlamar mig.

moving on.
Packningen är inte i närheten av färdig men det gör inget, jag har hela natten på mig. Megan ska nu med och det kommer bli grymt bra! Jag bråkade med min lillasyster om den lagom stora resväskan som hon hade packat in sina saker i (de ska åka till gbg och vimmerby och lite så i fem dagar) men som inte ens var halvfull. Jag vann bråket och fick med mig resväskan som jag alltid brukar ha. Sedan (stupid as I am) inser jag att ojdå sakerna får visst inte plats ändå. KORV. Så nu måste jag ta den större väskan vilket inte gör mig så mycket egentligen, men själva insikten i att jag faktiskt tog väskan från min syster som blev ganska så ledsen och som jag sedan inte ens kommer att använda. Jo men nu är det konstaterat; I'm a bad person.

MEN skuldkänslorna håller inte i sig länge, nejnej, för imorn ska jag bort från jönköping och resa enda till Lomma som ligger någonstans långt ner i Skåne. haha.
Nu ska jag packa in allting i väskan och lägga mig ute på altanen och läsa Pride and Prejudice. Fast det kan jag ju drömma om att jag hinner medans solen är uppe. Äsch jag går ut och lägger mig nu och så packar jag sen. För alla er som bryr er om mina inre diskussioner; here you are.

Just everyday life | | 2 comments
Upp