Frossa, plugga, sova

Att ha sovmorgon till tjugo i ett känns aningen underbart måsta jag säga. Sen att jag ändå ska upp innan åtta för att plugga är en annan sak men fortfarande ganska underbart. Funderar på att göra amerikanska pannkakor till lunch då. Orkar aldrig göra det när alla är hemma för då ska alla ha, så därför passar imorgon perfekt. Det skulle verkligen inte sitta fel alltså. Det skulle inte en ben&jerrys glass göra nu heller för den delen. Eller en stor marabou digistive. Eller chokladbollar. Var alldeles för länge sen jag åt chokladbollar. 

Har suttit hela kvällen och läst en massa om FN och deras olika organisationer. Ska nämligen skriva en engelska uppsats om dem och jag har försökt komma igång med den sen förra onsdagen men jag blir helt blank. Lika blankt som word-dokumentet i stort sett. Ska sätta mig och göra den imorgon och se om det kommer någon vart. Annars blir det jobbigt. Dock, som tidigare nämnt, är det en otroligt skön dag imorgon. Har en lektion - idrott då vi dessutom ska ha lekar och avslappning. Jag älskar lekar! Och jag älskar dagar med bara en lektion!


Blev otroligt sugen på oreos nu också. Åååh.


(satt och tänkte på när jag senast åt chokladbollar och kom fram till att det var när jag var sjuk i somras och gjorde en dubbel sats och sedan åt smeten i tre-fyra dagar. Rätt ur skålen. Så gott, speciellt med kall mjölk. mmmmm! haha åh.)

Just everyday life | | One comment
Upp