Nöjdhetskänsla på topp!

Vill ni veta hur vansinnigt grym jag känner mig just nu? Eller det kvittar för det tänker jag berätta ändå. Kan dock i förhand såhär varna för en gnutta högmod. höhö

Det finns ganska bra grunder till varför jag tycker att jag är så himla grym. Det är inte så att jag bara allmänt känner mig som en kung bara genom att vara jag (skulle dock vara ganska så nice) utan jag har faktiskt uträttat en ganska så awsome grej. Eller uträttat är nog fel ord, klarat av är mer passande.

För ungefär två veckor sen övningskörde jag ju för första gånge och kom jag hem efteråt och kände mig urkass. Jag sög big time och klarade inte av att starta bilen riktigt bra en enda gång på hela övningstillfället. Så då tänkte jag att great, det här kommer ta månader innan jag lär mig. Och vet ni vad? Jag hade fel!

Måste säga att ibland när jag är skeptisk och tror en viss sak så är det väldigt härligt att bli motbevisad. Nu säger jag dock inte att jag helt plötsligt var hur grym som helst och lärde mig allting men ack så mycket bättre det gick. Istället för att köra runt och runt där på industriområdet och öva på att bromsa och starta och HELA tiden göra samma fel - inte trycka ner bromsen tillräckligt- som jag gjorde sist så gjorde jag till och med rätt ibland. Wohooo. Visst motorstop blev det ett flertal gånger men majoriteten gick ganska bra vid starten. Sen helt plötsligt utan att jag riktigt fattade vad han hade i baktankarna så sa pappa till mig att svänga ut och "bara köra ner för gatan".
Helt plötsligt var vi på väg till Ica.

TRE flippin' rondeller, flera korsningar och en parkering. Jag fick anstränga mig för att inte få panik! Tro det eller ej men vi överlevde faktiskt. Sen frågade han mig om jag ville köra hem (det är alltså mer än en mil hem till mig, en massa rondeller, rödljus och uppförsbackar!) vilket gjorde att min andhämtning ökade bara av tanken. Nej tack. Då skulle jag i alla fall bara köra tillbaka till industriområdet. Vi körde lite omvägar, han sa vart jag skulle köra och så körde jag. Efter tjugo minuter började vi köra hem mot oss och då var det för sent för mig att komma och klaga. Så hem körde jag. Utan att få panik. Jag upprepade som en mantra i mitt huvud "snällasnällasnälla låt det inte vara rött" eller "låt det inte komma någon i rondellen så att jag måste stanna". Det hjälpte banne mig! Behövde bara stanna en enda gång och då gick det jättebra.

Kom hem, parkerade bilen, sprang in till mamma och gjorde en liten dans samtidigt som jag sträckte upp armarna och faställde att: JAG ÄR KUUUUUNG.

Så. Därför är jag lite bäst i världen just nu. I mina egna ögon.

2 cool 4 school

Just everyday life | | 4 comments
Upp