SÅ SJUKT TAGGAD och så sjukt trött.Körlektion idag. Kändes väldigt bra när han frågade när jag ville ta körkort. Innan skolavslutningen den 9:e juni svarade jag då. Okej, sa han och skrev ner det i sin lilla bok. Tre till körlektioner bokade. Teorilektionerna börjar på måndag och teoriboken planeras att öppnas nästa vecka också. Åh så bra så bra så bra.

Pappa sa att han skulle sponsra Vår ruset vilket gör att jag måste börja ta tag i det. Nästa vecka börjar löpandet! Fördelen med att skriva saker här på bloggen är att jag får så dåligt samvete om jag inte gör det att jag gör det BARA för att jag ska kunna skriva det här och visa att jag fullföljt mitt ord. Patetiskt men ack så effektivt! 

Nästa vecka ska vi boka biljetter till WHERE THE ACTION IS! SÅÅÅÅÅ VÄRT. Åh. Jag ska banne mig stå längst fram med en skylt där det står "my name is magdalena" på och så ska han kolla/blinka till mig när han sjungar magdalena. Det är lite utav en dröm just nu. 1000 kronor som försvinner bara sådär vilket känns i plånboken kan jag ju säga. MEN. Det är värt det. Så värt det.

Nu har jag precis panikläst färdigt Udolphos mysterier och ska snart börja på mitt arbete till svenskan. Känns sådär bra att säga så då klockan är halv elva och det ska ligga på 3000 ord. Jag är trött och vill sova. Men ska upp tidigt imorgon och sjunga för pappa eftersom han fyller år. Har världens grymmaste present tack vare Emma. Ni får se imorgon.

Shalom.
Just everyday life | | Comment
Upp