En sån där kväll.

Börjar inte praktiken förrän klockan tolv imorgon. Otroligt skönt. Det betyder nämligen att jag nu kan gå och lägga mig i sängen och läsa lite i twilightböckerna. Ja i plural. Jag har nämligen favoritdelar i böckerna som jag läser lite då och då när jag känner för det. Ungefär som i kväll då jag känner mig jätte sällskapssjuk. Försöker fundera ut vem av mina vänner skulle bli minst arg om jag ringde dem nu.

Nej. Ska sätta på mig mina nya rosa och gröna PJ's från marimekko (från farmor såklart). De är ganska coolio måste jag säga. Sen ska tända min fina silvriga lampa med röd lampskärm och mysa in mig i täcket i sängen och lägga mig där med böckerna jämte mig på sängen och leta mig fram till mina favoritställen. Åh. Blir lite kärlekskrank av dem men de är så fina. Och så kommer jag gråta lite i tvåan när jag läser i början. Sen kommer jag gråta lite när jag läser slutet på den också. Det är lite utav en rutin. En fin mysig rutin!

Är glad för att jag har denna asbästaste lista som passar för såna här kvällar. Nu låter det som om jag är sån här jämnt, heh, ni får gärna tro det. Det är okej för musiken på den listan är ♥


we♥it
Just everyday life | | 3 comments
Upp