Modern Family

Har spenderat kvällen med att kolla på en massa avsnitt av första säsongen av Modern family med Olivia. Jag vet inte hur många gånger jag har sett första säsongen nu egentligen men det är på riktigt en av de mysigaste serierna. Den är sjukt rolig, älskar alla karaktärer, skön på ett mysigt sätt och bara allmänt härlig.

Jag byter rätt ofta favoritkaraktär. Ofta är det Phil, ääääälskar Phil och hans random kommentarer och hans försök till att vara en cool pappa. Eller kanske Luke som är väldigt oskyldig och aldrig tänker innan han gör saker. Fast sen finns det ju Cameron som är världens drama queen och gör allting tio gånger roligare. Eller Gloria med dialekten och sitt eldiga temperament. Eller Manny som är romantisk och extremt lillgammal. Sen får man ju inte glömma Haley och Dylan som är de skönaste och dummaste paret. Mitchell som försöker verka normal och sansad. Alex som ständigt lurar sina två syskon eftersom de inte är i närheten av lika smarta som hon. Lily, the baby och sist men inte minst Jay, sarkastisk och macho.

Alltså en himla bra serie med riktigt bra karaktärer! Jag kan inte mer än att tacka Cissi som introducerade mig till serien för något år sedan. Tack käraste du för att du presenterade mig till en familj som är mer galen och invecklad än min egen! Love it.
 
|
#1 - - cissi:

bääääääääääääästa serien!!!

Svar: Ja den är så klockren!!!
Maggis

Upp