Vi ses i december!

Kom precis hem från ett par härliga dagar i Stockholm! Har sagt en hel del hejdå när jag varit där uppe och känner därför att det passar ganska bra att säga hejdå till bloggen på samma gång. Dock inte för evigt, såklart inte. Kommer tillbaka i december igen! Kommer alltså vara borta i tre månader i syfte att undervisa människor om min tro (jag skrev lite mer om det i detta inlägg). Jag är såååå taggad!! (och galet nervös men det försöker jag glömma bort) 
 
Måste bara tillägga att trots att jag går från att vara sämst på att blogga till att tro att jag är grym på det i perioder och inte har mycket till rutiner och fasta vanor med bloggen så gillar jag detta lilla utrymme för tankar, åsikter och trams. Jag gillar det skarpt. Och jag uppskattar verkligen människor som läser och visar intresse för något som egentligen kan ses extremt ointressant. Ni är underbara!
 
 Det är inte så lång tid alls så ni kommer knappt hinna blinka eller sakna mig innan ni får höra och läsa mina irriterande och babblande utspridda tankar igen. Se till att ha en underbar höst nu, för det ska jag! Vi hörs här snart igen mina fina!
Kärlek, Maggis
 
 
 
Just everyday life |
#1 - - Cecilie:

Vet inte om du vet det.. men jag ser verkligen upp til dig!!! WOW. For en inspiration du är! (Bra svenska, eh??) Masse lykke til!! :)

Upp