Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag?

NOPE. Det är minsann inte en vanlig dag. Det är en utöver det vanliga fantastisk dag med solsken här i Stockholm. En dag som kommer att fyllas av att socialisera och hänga i en kö i ganska många timmar för att sedan få se underbara The Killers!!!! 
 
Eftersom deras senaste album kom ut när jag var på korttidsmissionen så missade jag den nästan lite när jag precis kom hem. Det var inte förrän nu i februari som jag faktiskt insåg att de hade släppt ett helt nytt album! Men jag lyssnade väl inte allt för intensivt på det. Har sjukt mycket ny musik som jag velat lyssna på så det blev inte så mycket lyssnande på The Killers. 
 
Ja, tills jag fick biljetter till deras konsert så klart! Har sen i fredags toklyssnat på det nya albumet och måste säga att jag nu börjat lära mig det ordentligt. Tricket, har jag kommit på, är att lära sig alla intro. Att lära sig känna igen vilken låt det är snabbt och vad låten handlar om. Sen ska man lära sig refrängen och helst några av de första meningarna i låten. Om man tar de sakerna först så faller resten rätt bra på plats. Så det är vad jag har gjort nu. Speciellt de senaste två dagarna. Jag har quizzat mig själv och spelat introt och försökt komma på namnet på låten så snabbt som möjligt. Vissa är lite svårare, andra jättelätta.
 
Det blir ännu mer förberedelser i kön men sen är det slut med övningarna! Då blir det på riktigt, då är det full on groupie som gäller. Åh. Jag kan verkligen känna rastlösheten i benen just nu och den där spända känslan som bara kommer att växa tills vi väl står där och hoppas och sjunger i samklang med Flowers. Waaaah.
 
Så nej, inte en helt vanlig dag alls. Eller jag vet inte hur det är med er, ni kanske har det så här varje dag men för min lilla kropp som inte varit på konsert på så länge så är det här en adrenalinfylld och lite crazy dag! Älskar't.
 
Just everyday life |
Upp