En 18 månaders bloggpaus kan vi kalla det

Nu är det här; sista inlägget på 1,5 år. Det är lite konstigt att skriva ett sådant här inlägg, man får lite press på sig när man vet att man behöver göra ett tillräckligt starkt intryck för att folk ska vilja komma tillbaka om 18 månader!
 
Idag är min sista dag i Sverige. Hemma i huset i Bankeryd. Jag tror nog inte att jag förstår det helt och hållet och det kommer jag nog inte göra förrän jag väl är där och har varit där ett tag. När jag tänker på det för mycket så känns det helt sjukt att jag inte kommer vara hemma på så lång tid men om jag istället tänker på allt som jag kommer göra och uppleva och hur gärna jag vill göra det så känns det inte så konstigt alls. Inte så jättejobbigt heller faktiskt. 
 
Om du är lite nyfiken på hur det går eller vill se några bilder så kan du gå in på maggistakestheleeds.blogspot.se där någon i familjen kommer att lägga upp lite från mina mail. Och ja, jag är väldigt nöjd med namnet på den bloggen, trots att den är töntig! 
 
Imorgon bär det av mot mitt älskade England och 18 månader i Leeds! Det känns så otroligt bra och jag är SÅ TAGGAD på att få åka och arbeta med detta underbara folk. Tack för att ni följt mig och peppat mig till att skriva och uppdatera! Tills vi hörs igen kära lilla blogg och ni som av någon konstig anledning faktiskt gått in och läst den ibland- ha helt fantastiska, utmanande, utvecklande och roliga 18 månader!
 
Så don't cry for me Sverige för jag kommer tillbaka! 
 
 
Just everyday life | | Comment
Upp